دیدار خانواده مرحوم آیت الله مهدوی کنی با مقام معظم رهبری (دامت برکاته)
دیدار خانواده مرحوم آیت الله مهدوی کنی با مقام معظم رهبری (دامت برکاته)
جمعی از اعضای خانواده مرحوم آیت الله مهدویکنی و هیئت امناء جامعه الصادقعلیهالسلام شب جمعه ۹۳/۸/۲۹ در بیت مقام معظم رهبری با حضرت آیتالله خامنهایدامتبرکاته دیدار کردند.
در این دیدار صمیمی و پر ملاطفت حضرت آیت الله خامنهای خانواده و بستگان حضرت آیت الله مهدویکنیرضواناللهعلیه را مورد تفقد قرار داده و از سابقه ۵۵ ساله رفاقت خود با آن مرحوم از زمان مدرسه حجتیه قم سخن گفتند.
همچنین معظمله به مراتب صلاح و سداد و تقوی و پرهیزگاری و طهارت باطنی آن عالم مجاهد اشاره فرموده و بر صداقت، صریح و صحیح بودن و ایستادگی بر مواضع اعتقادی و وزن وزین ایشان در انقلاب و نظام تأکید کردند.
ایشان همچنین به خانواده آن عالم ربانی سفارش فرمودند بجای ناراحتی در فقدانشان، با دعا و انجام اعمال صالحه، روح آن بزرگوار را شاد کنند.
نظر شما :