جشنواره غذا در پردیس خواهران
جشنواره غذای سالم همزمان با آغاز دهه پربرکت فجر توسط معاونت منابع انسانی و پشتیبانی روز دوشنبه 12 بهمن برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پردیس، در این جشنواره انواع غذاهای ایرانی، محلی و بین المللی توسط کارمندان و اعضای هیئت علمی پردیس خواهران طبخ و در معرض دید عموم قرار گرفت.
همچنین با پخش فیلمی از گرامیداشت دهه فجر در 17 سال پیش، یاد و خاطره برگزاری مراسم ایام الله فجر با استقبال بسیار زیاد کارمندان روبرو شد.
دکتر محسنی نژاد، معاون منابع انسانی و پشتیبانی پردیس در انتهای این مراسم به نمایندگی از هیئت داوران به اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم و سنتی و جایگاه آن در تغذیه سالم پرداخت و به 5 نفر از شرکت کنندگان که امتیاز بالاتری کسب کردند جوایزی اهدا شد.
همچنین به مناسبت ایام مبارک دهه فجر، هدیه ویژه ای از طرف ریاست دانشگاه به تمام کارمندان پرداخت شد.
نظر شما :