یازدهمین مراسم ارتحال عالم ربانی، حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) برگزار شد
مراسم بزرگداشت یازدهمین سالگرد ارتحال عالم ربانی، حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) با حضور دکتر افتخاری، رئیس دانشگاه امام صادق(ع)، رئیس پردیس خواهران، مسئولان و مدیران و اساتید دانشگاهها، ائمه جماعات و مهمانان برجسته کشوری در روز دوشنبه 28 مهرماه در سالن شهید گمنام پردیس خواهران برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در این مراسم ضمن بزرگداشت یاد و خاطره عالم ربانی و استاد فرزانه، حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره)، بیان کرد: آیت الله مهدوی کنی(ره) یکی از حسنات روزگار ما بود و به معنای واقعی آیت و نشانه بود.
وی در ادامه به سخنان امیرالمومنین علی(ع) در خطبه 220 نهجالبلاغه اشاره کرد و با توجه به مفهوم رجال به معنای شخصیتهای بزرگ در خطبه مذکور، تصریح نمود: شخصیتهای بزرگی چون آیت الله مهدوی کنی(ره) به برکت ارتباطی که با عالم غیب پیدا کرده بودند، از سوی خداوند روشنایی و بصیرتی یافتند که از برکت آن بصیرت، درک درستی از عالم، محیط پیرامون، مسئولیتها و وظایف داشتند و همین امر سبب میشد همواره راه و مسیر درست را تشخیص داده و به درستی عمل کنند و وجودشان برای همه افراد مبارک باشد.
وی در ادامه ضمن استناد به آیات قرآن و مفهوم حیات طیبه در آن خاطرنشان نمود: انسان اگر میخواست معنای حیات طیبه را درک کند در محضر آن عالم وارسته درک مینمود. آراستگی ظاهر و کلام، حسن رفتار، حسن و زیبایی باطنی، خوشرویی و گشادهرویی، خوشبیانی در مصاحبتها همه در وجود ایشان نمایان بود. براستی ایشان از حیات طیبه بهره وافر برده بودند.
شایان ذکر است این مراسم با نوای دلنشین مداح اهل بیت، جناب آقای حسین زاده مزین شد و با نوای زیبای دعای سلامتی امام زمان (عج) به پایان رسید.
نظر شما :