آموزش صفحه آرایی ویژه اعضای انجمن های علمی دانشجویی

۲۵ آبان ۱۳۹۳ | ۱۰:۱۶ کد : ۵۵۵ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۶۵۸
جلسه آموزشی آشنایی با صفحه آرایی ویژه اعضای انجمن های علمی دانشجویی با همت دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی- حوزه معاونت پژوهشی و فناوری در روزهای شنبه 26 مهر و 10 آبان از ساعت 14-13 در اداره انفورماتیک پردیس خواهران برگزار شد.

جلسه آموزشی آشنایی با صفحه آرایی ویژه اعضای انجمن های علمی دانشجویی با همت دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی- حوزه معاونت پژوهشی و فناوری در روزهای  شنبه 26 مهر و 10 آبان  از ساعت 14-13 در اداره انفورماتیک پردیس خواهران برگزار شد.

در این جلسه آموزشی که با هدف آشنایی و توانمندسازی دانشجویان در زمینه صفحه آرایی نشریات دانشجویی برگزار شد ، الهه حاجیان، مدیر دفتر نشر علمی به بیان مباحثی چون تعریف صفحه آرایی، پیشینه صفحه آرایی، معرفی اجزای کتاب، تعریف کتاب و مقاله، اندازه های قطع کتاب پرداخت.

وی همچنین به صورت عملی و کاربردی نحوه تنظیم مواردی چون صفحات بر مبنای قطع، سایز قلم و فاصله کلمات، پارگراف و سطور، خط پاورقی، فهرست مطالب و غیره را آموزش داد.


نظر شما :