حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر قانع:

حضرت آیت‌الله مهدوی کنی(ره) همواره در صراط مستقیم حرکت می‌کردند و اهل اعتدال بودند

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۸ کد : ۵۲۷۸ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۴۳

به همت گروه معارف اسلامی و دروس عمومی دانشگاه امام صادق(ع)- پردیس خواهران و در راستای دهمین سالگرد ارتحال عالم ربانی، حضرت آیت‌الله مهدوی کنی(ره)، جلسه معرفت‌افزایی اعضای هیات علمی با عنوان سیره و اندیشه آیت الله مهدوی کنی از نگاه شاگردان توسط حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر قانع، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) در روز یکشنبه 22 مهرماه در سالن بانو امین پردیس خواهران برگزار شد.

دکتر قانع در این نشست به سیره و ویژگی‌های رفتاری حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) اشاره نمود و خاطرنشان کرد: ایشان همواره در صراط مستقیم حرکت می‌کرد و اهل اعتدال بود و از افراط و تفریط دوری می‌نمود. وی در مسائل مختلف فقهی پویا بود و حکم مسائل فقهی را در شرایط مختلف به خوبی تبیین می‌کرد.

وی در ادامه به شاگردپروری و همراهی آن حضرت با شاگردان به عنوان یکی از ویژگی‌های رفتاری ایشان اشاره کرد و تصریح نمود: احترام به رای شاگرد در جهت رشد و تعالی آنان از نکات مورد توجه ایشان بود. همچنین ایشان سعی می‌کردند همواره مشکلات دانشجویان را حل کنند. به دانشجویان توصیه می‌کردند که خیلی عمیق و دقیق درس بخوانید و برای عمق‌دهی به آموزه‌ها مباحثه کنند. تنها برای نمره درس نخوانند و به فکر یادگیری باشند؛ در آن صورت نمره هم نصیب‌شان می‌شود. ایشان در امر تعلیم و تربیت شوخ طبع بودند و سعی می‌کردند با شوخ طبعی و تبسم فضای سخنرانی‌ها و کلاس‌ها را به محیط پرانرژی بدل کنند تا از این طریق انگیزه دانشجویان را بالا برده و سبب ارتقاء یادگیری آنان شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) سپس به ویژگی‌های عبادی ایشان اشاره کرد و بیان نمود: انجام مستحبات و نافله برای ایشان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود و علاوه بر اینکه خودشان به این فریضه پایبند بودند؛ همواره به شاگردان سفارش می‌کردند که اگر اهل همه نوافل نیستند، ترک کننده همه نوافل نیز نباشند. ترک نوافل واقعا حیف است. در امر حیاء، حجاب و عفاف نیز بسیار جدی بودند و آن را برای جامعه مهم و ضروری می‌دانستند. ایشان همواره به دانشجویان می‌فرمودند هر آن چیزی که نفع مردم در آن باشد، در زمین می‌ماند و ماندگار است. مانند این دانشگاه که همیشه منشاء خدمات علمی، عملی و تربیتی بوده و هست.    


( ۱ )

نظر شما :