دیدار دکتر افتخاری با اعضاء هیأت علمی پردیس خواهران

۱۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۸ کد : ۵۰۲۶ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۹۳

به گزارش روابط عمومی پردیس، دکتر افتخاری؛ سرپرست دانشگاه امام صادق علیه السلام در روز شنبه 14 بهمن در سالن بانو امین پردیس خواهران حضور یافت و با اعضای هیأت علمی پردیس دیدار نمود.

در این دیدار دکتر پورعبدالله، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های آموزشی ، به موضوع و مسائل مربوط به تصویب رشته‌ها در مقاطع مختلف و همچنین جذب اعضای هیأت علمی و همکار علمی پرداخت. در ادامه دکتر صادق زاده، معاون پژوهشی و فناوری پردیس در راستای راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و حل مسائل نظام و انقلاب، به ماموریت‌های پژوهشی پردیس اشاره نمود و ضمن تاکید بر افزایش تعاملات و همکاری‌‌های پژوهشی به ذکر پیشنهادات و انتظاراتی در راستای ارتقاء بعد پژوهشی دانشگاه مبادرت کرد. سپس دکتر کیا، سرپرست دانشجویی و فرهنگی پردیس خواهران درباره اولویت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی و دکتر شفیعی، معاون منابع انسانی و پشتیبانی درباره بخش رفاهی و تسهیلاتی اساتید هیات علمی به ویژه در راستای طرح جوانی جمعیت و راه‌اندازی مهدکودک به ذکر مواردی اقدام نمودند.

در پایان دکتر افتخاری ضمن بزرگداشت یاد و خاطر استاد فقید، حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) و همچنین ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام باسعادت ماه مبارک رجب و ایام الله دهه فجر، به جایگاه خطیر مسئولان اشاره نمود و این جایگاه را فرصتی برای حل مسائل دیگران و به تبع آن بهره‌مندی از خیر و برکت این امر حسنه دانست.

 


نظر شما :