چهارمین نشست معرفت افزایی اخلاق عملی ویژه اعضاء هیأت علمی

۰۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۰:۴۱ کد : ۴۹۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۵۴۶
چهارمین نشست معرفت افزایی اخلاق عملی ویژه اعضاء هیأت علمی پردیس خواهران در روز یکشنبه مورخ 93/06/23 با سخنرانی جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمد سعید مهدوی کنی برگزار شد.

چهارمین نشست معرفت افزایی اخلاق عملی ویژه اعضاء هیأت علمی پردیس خواهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی 94 ـ 93 در روز یکشنبه مورخ  93/06/23 با سخنرانی  جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمد سعید مهدوی کنی برگزار شد.

در ابتدای نشست بیانات ارزشمند حضرت آیت الله مهدوی کنی (دام عزه) ریاست محترم دانشگاه در مراسم آغاز سال های تحصیلی گذشته نمایش داده شد. این نشست با دعا برای شفای عاجل حضرت آیت الله مهدوی کنی و ارائه گزارشی کوتاه از برگزاری جلسات اخلاق در پردیس خواهران از سوی خانم دکتر موسی زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس خواهران ادامه یافت.

سپس دکتر سعید مهدوی کنی ضمن تبریک آغاز سال جدید و آرزوی موفقیت برای حاضرین بیان کردند:این مراسم  هر ساله با حضور آیت الله مهدوی کنی برگزار می شد  ان شاالله ایشان (ریاست محترم)  هر چه زودتر سلامتی شان را بدست آورند و در جمعمان حضور داشته باشند.

ایشان بیان کردند: دستاوردهای خوبی که دانشگاه امام صادق(ع) به شکل یک "کل" و پردیس خواهران بعنوان یک "جزء" داشته، امیدها و آرزوهایی را محقق کرده است و اینجانب وظیفه خود می دانم که  از حاجیه خانم، معاونان و زحماتی که همه ی مسئولان می کشند تشکر کنم.

ایشان در این باره افزودند: خوشبختانه  دانشگاه امام صادق(علیه السلام) طبق آمارهای مستند جزو دانشگاه های موفق بوده و بیشترین فارغ التحصیلان را در پذیرش مقاطع بالاتر علمی داشته است. ما سعی می کنیم با تلاش مضاعف  و با عنایت حضرت ولی عصر و مقام معظم رهبری و با هدایت ها و رهنمودهای حضرت آیت الله مهدوی کنی این موفقیت را بیشتر از پیش حفظ  کنیم.

حجه الاسلام سعید مهدوی کنی افزود: سازمانی که با همت حضرت آیت الله مهدوی کنی و حاجیه خانم تأسیس شده است، منوط به یک شخص نیست و راه خودش را ادامه خواهد داد.

ایشان درباره افتخارات این دانشگاه اظهار کردند: اولا اینجا دانشگاه است. ثانیا دانشگاهی است اسلامی  و افزودند: دوستان از آیت الله مهدوی کنی در ابتدای انقلاب می‏ پرسیدند: هدفتان از تاسیس دانشگاه چیست اگر حوزه می خواهید که داریم و اگر دانشگاه اسلامی می‏ خواهید که دانشکده الهیات هست! ایشان می گفتند: "من می خواهم دانشگاهی تأسیس کنم که دانشجویانش طلبه باشند. باقی بمانند. اسلام و علوم و معارف اسلامی همپای علوم روز ایجاد کنند.  ایشان در این باره می فرمودند: "ما دانشگاهی می خواهیم اسلامی و قرار است دانشگاهی مبتنی بر معارف و علوم اسلامی داشته باشیم." دانشگاه اسلامی به معنی فقط دانشگاهی که مبتنی بر اخلاق و تهذیب صرف باشد، نیست. باید این دانشگاه مبتنی بر علوم و تعالیم اسلامی باشد. اسلام می تواند همه ی زندگی بشریت را تامین کند و از این دنیا پلی برای آخرت بسازد . دنیا و آخرت منافی هم نیستند . این دنیا بایدمنتهی به آن آخرت  باشد. این دانشگاه می خواهد نشان دهد که ما بدور از تفکر اومانیستی می توانیم دانشگاه داشته باشیم. دانشگاهی که انسان بعنوان عبد در آن اصل است. اسلام نگاه ملیتی ندارد نگاه جهانی دارد. فارغ التحصیلان این دانشگاه مجموعه های اقتصادی، فکری، فرهنگی هستند که در کشور حضور دارند. نه تنها در این صحنه ها بلکه در صحنه های سخت مبارزه با یهود، وهابیت، اسرائیل و داعش... حضور دارند و تا آخرین لحظه مباحثه لمعه و منظومه شان ترک نمی شود. الحمد لله دانش آموختگان و دانشجویان ما همه جا حضور دارند. این دانشگاه به عنوان مجموعه ای از حوزه و دانشگاه در حال فعالیت است. توصیه می کنم آخرین سند این دانشگاه که به امضای حضرت آیت الله مهدوی کنی رسیده است حتما مورد مطالعه قرار گیرد.همه ی ما طبق فرمایش ریاست محترم نیازمند موعظه هستیم و باید طالب و جویای علم باشیم .

ایشان  افزودند: امام صادق به یکی از شاگردانش می فرماید:

فکن یا حماد طالبا للعلم آناءاللیل و النهار و ان اردت تقر عینک و تنال خیر الدنیا و الاخره و اقطع الطمع ما فی أیدی الناس. یا حماد شبانه روز خواهان علم باش و اگر می خواهی چشمت روشن گردد و به خیر دنیا و آخرت دست یابی به آنچه مردم دارند چشم طمع نداشته باش به تعبیری اگر دنبال منافع باشید و بخواهید با تلاشی که برای دنیا می کنید علو و برتری داشته باشید .

مانند داستان حضرت موسی که وقتی تورات بر او نازل شد با خود گفت پس کسی بهتر از من وجود ندارد آنگاه داستان خضر و موسی پیش آمد.

ایشان در خاتمه خاطرنشان کردند: در بیان و زبان خودتان دقت کنید و پشت سر هم کلمات را مصرف نکنید. ما در حالی که به آینده آمیدواریم، باید بدانیم که در موقعیت خطیری قرار داریم .

هر وقت از منزلمان خارج می شویم قدر لحظاتمان را بدانیم لحظاتی که به بهشت منتهی می شود را با مانع پر نکنیم.

اگر در مسیر خدا و رسول خدا از خانه خارج شده باشیم. ما را شهید خواهند نامید. پس به گونه ای روزگار بگذرانیم و عمل کنیم که سربلند به امام صادق بگوییم ما زندگیمان را در مسیر شما خرج کرده ایم.

 

     


نظر شما :