انتشار شماره ۲۰ فصلنامه علمی علوم تربیتی از دیدگاه اسلام

۱۵ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۸ کد : ۴۸۶۰ اخبار دانشگاه

فصلنامه علمی علوم تربیتی از دیدگاه اسلام شماره 20  منتشر شد. این شماره دربردارنده 6 مقاله علمی پژوهشی است که محصول پژوهش 17 نفر از اساتید، پژوهشگران و دانشجویان دکتری از دانشگاه‌های تهران، شاهد، علامه طباطبائی (ره)، امام صادق (ع)، شهید بهشتی، آزاد اسلامی، مؤسسۀ آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)،  مؤسسۀ آموزش عالی امام رضا (ع) و پژوهشگاه مطالعات آموزش‏وپرورش است.

مشخصات مقاله‌ها:

1- همایندی ادراک دانش‌آموزان دربارۀ نقش متوازن خانواده و مدرسه در تربیت دینی: پژوهشی پدیدارشناختی

فاطمه شاکری‌صفت، منصوره حاج‌حسینی، محمد خدایاری فرد

2- روش‌های خویشتن‏داری جنسی در ساحت‌های سه‌گانۀ تربیت براساس منابع اسلامی (با تأکید بر دوره‌های‌ نوجوانی و جوانی)

مرتضی سلیمانی‌نسب، مسعود نورعلی‌زادۀ میانجی، مجید همتی

3- چالشها و موانع‌کارکردهای فرهنگی- تربیتی مدارس براساس تجارب زیستۀ مدیران مدارس در چهار دهۀ بعداز انقلاب اسلامی ایران

لیلا تنهائی، اکرم گودرزی، فاطمه وجدانی

4- جایگاه پرورش تفکر مبتنی‏بر فلسفۀ تربیتی اسلام در رسانۀ تلویزیون

محمدحسین بخشی‌زادۀ مقدّم، فهیمه انصاریان، معصومه صمدی

5- مبانی ضعف بینشیِ انسان و اصول و روش‌های تربیتیِ اصلاح آن در قرآن کریم

مهدیه حسینی، مریم برهمن

6- اثربخشی آموزش تلفیقی صلح و حُسن‌گزینی بر جهت‌گیری مثبت درخصوص مدرسه در دانش‌آموزان دختر دورۀ اول متوسطه