بیانیه اعضای هیات علمی پردیس خواهران در پی حملات ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیست به مردم مظلوم غزه

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۲ کد : ۴۸۴۲ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ أُولَاهُمَا بَعَثْنَا عَلَیْکُمْ عِبَادًا لَنَا أُولِی بَأْسٍ شَدِیدٍ فَجَاسُوا خِلَالَ الدِّیَارِ وَکَانَ وَعْدًا مَفْعُولًا

در این دوران پر آشوب فتنه‌ها، حکمت الهی آیات روشنگر خود را بر امت پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله و سلم ارزانی داشت. در دورانی که رسانه‌های نارسای جهان، ذهن و قلب مردم دنیا را با اخبار اسلام هراسی و قرآن سوزی و سلطه‌ قوانین وارثان قوم لوط، آکنده‌اند، به یک‌باره طوفانی برپا می‌شود و پوشالی بودن بنای رژیم غاصب صهیونیستی و پشتیبان جنایتکار و شریک جرم قطعی آن، یعنی دولت تروریستی آمریکا را -که تاریخی مشحون از جنایت سازمان یافته دارد- بسان خانه‌ عنکبوت و بلکه سست تر از آن، به تصویر می‌کشد.

و این چنین است که مومنان با مشاهده‌‌ آیات الهی،‌ جز ثابت قدم‌تر شدن در جهاد فی سبیل الله، تغییری در ایمان خویش نمی‌بینند. به تصدیق کارشناسان علوم استراتژیک، شاخص‌ترین نمود دور تازه‌ این جنایات شنیع به ویژه  حمله به بیمارستانی که محلی امن برای زنان و کودکان اعلام شده بود، اوج استیصال ایشان را نشان می‌دهد و آغازی خواهد بود بر پایان استیلای این جرثومه‌ فساد و تباهی، ان شاءالله.

بر هر انسان آزاده‌ای فرض است که این نقض آشکار حقوق بشر را با صراحت و شدت محکوم نماید و در این میان دانشگاهیان جامعه باید بسان طلایه داران این حرکت، مطالبه‌گر دفاع نخبگانی از حرکت خودجوش مردم مظلوم فلسطین باشند و از هر ابزار رسانه‌ای و حقوقی برای محکومیت این نسل کشی آشکار،  آن هم در عصر داعیه‌ آزادی بهره جویند.

ما جمعی از اساتید پردیس خواهران دانشگاه امام صادق علیه السلام ضمن محکومیت شدید این جنایات  ، در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و سیاستهای کلان نظام جمهوری اسلامی خواستار  هر چه سریعتر رفع حصر از غزه و حمایت مجامع بین المللی و حقوقی  از ارسال کمک های بشر دوستانه به ملت مظلوم و مقتدر  غزه هستیم و در این مسیر  از هیچ کوششی به جهت تبیین حقیقت و روشنگری عالمانه برای نسل جوان  کوتاهی نخواهیم کرد .

بار دیگر حمد خداوند قادر متعال را به جای می‌آوریم که ما را از پیروان رسول الله الاعظم و خاندان طاهرین او صلی الله علیه و آله و سلم قرار داد و از درگاه احدیتش مسألت داریم توفیق زمینه سازی ظهور منجی بشریت را به ما عطا نماید.

وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ