کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش
به همت دفتر مطالعات و تحقیقات علمی کارگاه آموزشی کاربرد چت جی پی تی در پژوهش توسط رضا بنی اسد، عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع)- پردیس خواهران به صورت مجازی برگزار شد. در این کارگاه مواردی چون نحوه فعال سازی چت جی پی تی، معرفی اولیه آن و بیان تفاوت های نسخه رایگان و پولی، شناسایی مزایا و معایب کار با چت جی پی تی، شیوه پرامپت نویسی و اخد خروجی از این بستر به صورت کارگاهی و عملی بیان شد.
دکتر بنی اسد در این کارگاه ضمن اشاره به گذر از عصر فضای مجازی به عصر پسا اینترنت با هوش مصنوعی و چت جی پی تی و تاثیرات آن در همه شئون زندگی در بخشهای فردی و اجتماعی، به پژوهش در فضای واقعی و مراحلی چون گردآوری دادههای اولیه از طریق ابزارهای پژوهش همچون مصاحبه، مشاهده و همچنین گردآوری دادههای ثانویه همچون استفاده از پژوهشها، مقالات و نشریات پرداخت و نحوه بهرهمندی پژوهشگران از هوش مصنوعی و چت جی پی تی را در انجام این مراحل تشریح کرد.
وی در ادامه ضمن تاکید براینکه هوش مصنوعی مکمل هوش طبیعی است، پژوهش علوم انسانی مطلوب در فضای مجازی را طی مراحلی چون وب مرئی، وب نامرئی و هوش مصنوعی و چت جی پی تی توضیح داد و افزود: این ابزار در همه مراحل پژوهش از جمله مسئله پژوهش در راستای شناسایی انواع مسائل پژوهش از مقالات گذشته و خلق مسائل جدید، ادبیات پژوهش و انجام مقایسههای تکمیلی و نوع شناسی مختلف و متنوع، روش شناسی و تشریح گامهای نظام پژوهشی و ایفای نقش مشاورهای ، نتیجه گیری و منابع و مأخذ نویسی بر اساس استانداردهای بینالمللی به کمک پژوهشگر میآید و تحول اساسی در پژوهش رقم میزند. همچنین پژوهش به همه زبانهای دنیا میسر میشود.
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع) در پایان ضمن پاسخ به سوالات حاضرین، به صورت عملی به نحوه استفاده از چت جی پی تی پرداخت و نحوه جستجو و خلق محتوا در این بستر را به تفصیل تشریح کرد.
نظر شما :