برگزاری جلسه ارائه گزارش عملکرد دو ساله جامعه دانش‌آموختگان پردیس خواهران و انتخابات شورای مرکزی

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۲ کد : ۴۷۱۵ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۹۷

با توجه به اتمام دوره دو ساله شورای مرکزی جامعه دانش‌آموختگان در ابتدای تیرماه سال ۱۴۰۲، انتخابات اعضای جدید با حضور دانش‌آموختگان گرامی برگزار شد.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و طرح بحث مقدماتی، گزارش فعالیت‌های دو ساله جامعه دانش‌آموختگان از تیر ۱۴۰۰ تا تیر ۱۴۰۲ ارائه شد. در ادامه با ثبت‌نام از نامزدهای اعضای شورای مرکزی، رأی‌گیری برای انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل این شورا برگزار گردید.

خانم‌ها دکتر فاطمه کیادربندسری، دکتر معصومه حاجی عموشا، معصومه رحمانی، زهرا پورقربان و زهرا حاجی‌جعفری به عنوان اعضای اصلی و خانم‌ها مهری یعقوبی و طاهره کیایی به عنوان اعضای علی‌البدل منتخبین این دوره از اعضای شورا بودند.

ضمن تبریک به منتخبین گرامی، برای ایشان و همه دانش‌آموختگان گرامی پردیس آرزوی توفیق و تداوم در مسیر اهداف را داریم.

کارگروه روابط عمومی جامعه دانش‌آموختگان پردیس خواهران


نظر شما :