دهمین نشست از سلسله نشستهای آشنایی با اندیشمندان انقلاب اسلامی: مجسمه علم
به همت انجمن علمی الهیات و همکاری انجمن علمی علوم تربیتی دانشگاه امام صادق علیهالسلام پردیس خواهران، دهمین نشست از سلسله نشستهای آشنایی با اندیشمندان انقلاب اسلامی با عنوان مجسمه علم در روز یکشنبه 24 اردیبهشت 1402 به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام و المسلمین وحید واحد جوان به بررسی بخشی از ابعاد شخصیتی و منظومه فکری حضرت آیت الله عبدالله جوادی آملی پرداخت.
وی در همین راستا ضمن تبیین روایتی از امام صادق علیهالسلام، تصریح نمود: ایشان یک عالمِ جامع هستند؛ هم در علوم منقول (فقه و اصول) هم در علوم معقول (کلام و فلسفه) و هم در عرفان، در این سه حوزه جمعی کردند که کمتر کسی اینگونه است و به معنای واقعی کلمه متخصص هستند. تفسیر تسنیم ایشان یک کار بسیار وزین حوزوی بعد از المیزان است؛ به فرموده علامه مصباح توفیقیست که از بین شاگردان علامه نصیب ایشان شده است و ایشان را رئیس الفلاسفه در عصر حاضر خواندند. ادب در ایشان در اوج است و تاکید ایشان بر اینکه انسان باید در محضر استاد باشد.
حجت الاسلام و المسلمین وحید واحد جوان در ادامه به اساتید ایشان شامل شیخ محمد تقی آملی، علامه شعرانی،میرزا مهدی الهی قمشه ای، فاضل تونی اشاره نمود و افزود: ایشان از سه استاد خیلی استفاده کردند
جناب محقق داماد، امام خمینی و علامه طباطبایی. برای مثال بحث معاد عرفانی که علامه طباطبایی به صورت عمومی تدریس نکردند به طور خصوصی به افرادی از جمله ایشان بیان فرمودند.
وی افزود: علامه جوادی آملی سه ویژگی اساتید خوب را طهارت ظاهری و باطنی، اهتمام به تعلیم و تربیت و توجه کردن و بها دادن به شاگرد میدانستند.
در پایان استاد بزرگوار ضمن پاسخ به سوالات حضار در باب تدبر و تفقه در قرآن، معراج پیامبر، مراتب عبادت، لوازم دینی شدن علوم وغیره به معرفی کتبی چون حکمت عبادات، زن در آیینه جمال و جلال خداوند، مفاتیح الحیاة، شمس الوحی تبریزی مبادرت کرد.
نظر شما :