پیام تبریک رئیس پردیس خواهران به مناسبت عید سعید فطر

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۱:۴۰ کد : ۴۵۶۴ اخبار دانشگاه

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

عید سعید فطر، هدیه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده‌اند. این عید بزرگ فرصتی است برای مبارزه اکبر با جهاد نفس تا از این لحظات عارفانه الهی، توشه‌ای برداشته و به خودسازی و تهذیب نفس بپردازیم. عید فطر، آغاز راهی برای بازگشت، فصلی برای شکفتن دوباره و بازیافتن خود گمشده انسان و روز پاداش گرفتن یک ماه بندگی و عبودیت خالصانه پروردگار است.

اینجانب، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، فرا رسیدن عید سعید فطر، عید توفیق در عبودیت و تهذیب نفس را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی)، جامعه حوزوی و دانشگاهی به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) تبریک و تهنیت عرض می‌نمائیم.

امید است همواره رحمت رمضان بر فضای جان و دلمان جاری باشد و توفیق بهره‌مندی از فیوضات الهی و برکات تهذیب نفس تحت هدایت‌های روشن‌گرانه مقام عظمای ولایت (مدظله العالی) شامل حالمان شود.

قدسیه مهدوی

رئیس پردیس خواهران