اسوه پارسایی و تقوا
به همت انجمن علمی علوم تربیتی دانشگاه امام صادق علیهالسلام پردیس خواهران و به منظور بزرگداشت مقام آیت الله بهاءالدینی جلسه درس اخلاق و ششمین جلسه از سلسله نشستهای قلههای تهذیب در محضر آیت الله کاظم صدیقی با عنوان اسوه پارسایی و تقوا در روز شنبه 13 اسفند در پردیس خواهران برگزار شد.
استاد بزرگوار در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با استناد به آیات قرآن در سه بخش هدف خلقت، دسته بندی علوم و آیت الله بهاءالدینی مصداق کامل عبودیت و دارای علوم موهبتی به ذکر مواردی مبادرت کرد.
وی در بخش اول و در تبیین هدف خلقت بیان کرد: هدف خلقت عبودیت و معرفت است. خلقت جن و انس منحصراً برای عبودیت و بندگی خداست. مأموریت انحصاری ما تا زمان مرگ بندگی خداست. بندگی باید در تمام شئون زندگی جاری باشد عبادت کنید خدا را تا به یقین برسید. نتیجه یقین این است که انسان از عالم ملک عبور میکند و به عالم ملکوت میرسد
آیت الله کاظم صدیقی در بخش دوم و در راستای بحث دسته بندی علوم، آن را شامل علوم اکتسابی یا حصولی و علوم موهبتی یا اشراقی دانست.
وی در ادامه به تبیین علوم موهبتی پرداخت و با ذکر آیه 65 سوره کهف خاطرنشان کرد: کسی که عبد باشد خداوند به او رحمت میدهد و تحت تعلیم خداوند است.
ور در بخش سوم و در راستای بحث آیت الله بهاءالدینی مصداق کامل عبودیت و دارای علوم موهبتی تصریح نمود: ایشان عبد بود، چیزی نداشت، اهل بازی نبود، بازیگر نبود، اهل دنیا نبود، اهل ریا و تزویر نبود، هیچ آلودگی به دنیا نداشت، لحظهای از یاد خدا غافل نشد لذا اهل مراقبه بود. متعبد به ولایت بود و ولایت فقیه را مجرایی برای ولایت تکوینی امام زمان میدانست. در ادامه نیز نکات و خاطراتی از علامه طباطبایی (ره)، آیت الله بهجت (ره) و علامه حسن زاده (ره) و سایر بزرگان مطرح نمود و با ذکر 2 توصیه به دانشجویان پردیس شامل پرهیز از دروغگویی و عمل به یقینیات، جلسه را به پایان رساند.
جهت دریافت صوت و مطالب مرتبط با نشست ها به کانال سلسله نشست های قله های تهذیب و اندیشمندان انقلاب اسلامی به آدرس زیر مراجعه نمایید
https://ble.ir/andishmandaneenghelab
نظر شما :