گردهمایی بزرگ دانش‌آموختگان در آستانه ماه شعبان در پردیس خواهران

۰۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۳ کد : ۴۴۹۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۳۱

گردهمایی بزرگ دانش‌آموختگان با حضور رئیس پردیس خواهران، معاونان، مسئولان و اساتید پردیس و همچنین دانش‌آموختگان 29 دوره ورودی پردیس خواهران در روز دوشنبه اول اسفند 1401 در مصلای پردیس خواهران برگزار شد.

در این مراسم که مزین به ایام پربرکت ماه‌های رجب و شعبان بود، دیدار دانش‌آموختگان در فضایی گرم و صمیمی فراهم گردید. سپس رئیس پردیس خواهران ضمن عرض سلام و خوش‌آمدگویی به دانش‌آموختگان و اظهار خوشحالی و خرسندی از این جمع یکدل و دوست‌داشتنی، به لزوم و اهمیت تعامل و ارتباط دانش‌آموختگان با دانشگاه اشاره نمود و این ارتباط و تعامل مستمر و سازنده  را از عوامل موثر و تاثیرگذار در تحقق اهداف متعالی دانشگاه دانست.

در ادامه دکتر مهدیه مهدوی، عضو هیأت علمی پردیس خواهران و دبیر جامعه دانش‌آموختگان به موفقیت‌های دانش‌آموختگان در عرصه‌های مختلف خانوادگی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی اشاره کرد و ضمن ارائه گزارشی از نحوه عملکرد و میزان فعالیت‌های اجتماعی و شغلی دانش‌آموختگان، این موفقیت‌ها را مدیون تلاش‌های مستمر عوامل و دست‌اندرکاران دانشگاه و همچنین پشتکار و سخت‌کوشی دانش‌آموختگان این دانشگاه دانست و خاطرنشان نمود: ارتباطات و تعاملات مستمر و سازنده دانش‌آموختگان و دانشگاه گامی موثر و اثرگذار در پیشبرد اهداف جامعه اسلامی و تحقق راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری( دامت برکاته) و همچنین اهداف متعالی بنیانگذار دانشگاه امام صادق(ع)، مرحوم آیت الله مهدوی کنی(ره) است.

سپس دکتر معصومه حاجی عموشا، معاون دانشجویی – فرهنگی ضمن تشریح و توضیح سند جامع دانش‌آموخته تراز دانشگاه با عنوان "شریک استراتژیک" به منظور ایجاد فرصت برای رهبری، تفکر استراتژیک، ارتباطات متفکرانه و تاثیر مثبت در سراسر دانشگاه، ارزش‌‌آفرینی متقابل بین دانش‌آموختگان، دانشگاه و جامعه به شاخص‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق(ع) اشاره نمود و در همین راستا اهداف کلان و عملیاتی، استراتژی‌‌ها و برنامه‌های سند جامع مذبور را تبیین کرد. وی به منظور تحقق این امر مهم تشکیل کارگروه‌هایی تحت عنوان زن و خانواده، جهاد تبیین، پاسخ به شبهات جوانان و همچنین علوم انسانی و اسلامی را مهم و ضروری دانست. 

در پایان دانش‌آموختگان در فضایی گرم و صمیمی ضمن تجدید دیدار با اساتید و مسئولان دانشگاه و گرفتن عکس‌های یادگاری  تصاویر خاطرانگیزی از این مراسم به یادگار گذاشتند.

گفتنی است حضور برخی از مادران به همراه دخترانشان که هر دو جزو دانش‌آموختگان پردیس خواهران بودند و همچنین حضور تعداد زیادی دانش‌آموخته در کنار فرزندان خردسال‌شان در این مراسم که نشان از اهمیت کانون خانواده و توجه به جوانی جمعیت و امر مهم فرزندآوری در کنار تحصیل و فعالیت‌های اجتماعی برای آنان بود، از ویژگی‌های مثبت و حسنه این مراسم بود.    


( ۳ )

نظر شما :