کارگاه سبک تغذیه سالم به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر برگزار شد
کارگاه سبک تغذیه سالم با رویکرد کاهش وزن از سوی اداره تربیت بدنی برگزار شد. در این برنامه که به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر اجرا شد، جمعی از دانشجویان و کارکنان حضور داشته و مدرس کارگاه خانم بابابیگ به شرح نکاتی کاربردی در حوزه تغذیه سالم پرداخت.
وی ضمن ذکر آیات و احادیث با موضوع تغذیه و سلامت به بیان مفاهیم متابولیسم و تناسب اندام پرداخت و ارتباط وضعیت خلق و خو بر متابولیسم و ارتباط طبع های مختلف بدن و سبک تغذیه را بررسی کرد.
مدرس کارگاه در ادامه به معرفی دمنوشهای پرخاصیت شامل چای سبز، هل، گل محمدی، بهار نارنج و غیره پرداخت و ضمن تشریح چگونگی معتدل سازی بدن به معرفی و بیان خواص چای بادرنجبویه معروف به چای حضرت علی پرداخت.
وی در ادامه ضمن توصیف خواص شربت شیره و فواید و نحوه مصرف شیره برای افراد دیابتی، چاق و غیره به ضرورت مصرف میان وعده و معرفی میان وعده های سالم پرداخت و در پایان به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ داد.
نظر شما :