بررسی آشوب رسانه‌ای در اغتشاشات اخیر به همت کانون هنر و رسانه

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۳ کد : ۴۴۰۸ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۰۹

به همت کانون هنر و رسانه و کانون شهدای گمنام پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع)، دومین نشست از سلسله نشست‌های تحلیل سیاسی، با عنوان آشوب رسانه‌ای در اغتشاشات اخیر با حضور دکتر خجسته در روز دوشنبه ۵ دی‌ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

دکتر خجسته در این نشست ضمن مروری بر مباحث جلسه  گذشته شامل الگوی فناوری آشوب  افزود: اوباما می‌خواست در ایران احساس درد را ایجاد کند و برای این کار از تحریم‌ها استفاده کرد. طرح اوباما را ترامپ ادامه داد و چون دستاوردی نداشت،  اقدام به ترور حاج قاسم نمود.

وی در همین راستا افزود: مقدمه آغاز آشوب‌ها، تلاش برای ازبین بردن عناصر وفاق ملی و توهین به مقدسات بود.  رهبری ، پرچم و سرود ملی. درواقع آنها روی تمام عناصر وفاق می ایستند؛ لذا نقشه‌ای هوشمندانه است. در ماجرای شهادت حاج قاسم هم بعد از اتفاقات آبان ۹۸، مردم زیر تابوت ایشان را گرفتند و زیر تابوت، به وفاق رسیدند.

دکتر خجسته در ادامه به رویکرد نظام در جریانات اخیراشاره کرد و تصریح نمود:  تأثیر بر تغییر بر نظم جهانی در حال تغییر است و  تلاش برای تحول در فرهنگ و اقتصاد وجود دارد.  متغیرهای  بر هم زننده نظم جهانی شامل تحولات سیاسی نظامی در جنگ اوکراین، پدیده‌های طبیعی شامل آب، بیماری‌های فراگیر، گرسنگی، انرژی همچنین تغییر فناوری و منطقه با محوریت فلسطین است.


( ۱ )

نظر شما :