کسب رتبه نخست توسط تیم دانشگاه امام صادق(ع) در مرحله نهایی موت کورت

۰۵ آبان ۱۴۰۱ | ۰۶:۰۷ کد : ۴۲۳۱ اخبار دانشگاه

مرحله نهایی اولین دوره موت‌کورت ملی حقوق جزای خانواده با تاکید بر آسیب‌شناسی حفظ و استحکام کیان خانواده، توسط انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران با همکاری دانشگاه امام صادق(ع)-پردیس خواهران و قضات دادگستری در روز چهارشنبه چهارم آبان 1401 در سالن شهید مطهری پردیس خواهران برگزار شد. در این مرحله، 5 تیم از دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی(ره)، علوم قضایی، دانشگاه امام صادق-پردیس خواهران و دانشگاه علامه طباطبایی حضور یافتند و به رقابت با یکدیگر پرداختند. شایان ذکر است دکتر سجاد صفری، رئیس شعبه 244 دادگاه خانواده تهران و عضو هیأت مدیره انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران، دکتر خشایار اسفندیاری‌فر، رئیس شعبه چهارم بندر انزلی، دکتر عاطفه عباسی، عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع)- پردیس خواهران و سیده مائده تقوی، جانشین دادستان عمومی انقلاب شهرستان لنگرود قاضی اجرای احکام و ناظر زندان به عنوان داوران مرحله نهایی در این برنامه حضور یافتند و به بررسی لوایح و عملکرد گروه‌ها و امتیازدهی به آنان پرداختند.
در این دوره از رقابت‌ها، هر گروه به قرائت و بیان لوایح خود در باب پرونده قضایی مشخص شده مبادرت کردند و داوران حاضر در جلسه به بیان ایرادات شکلی و ماهوی لوایح قرائت شده از سوی گروه‌ها پرداختند و در ادامه هر گروه با پاسخ به سوالات درصدد رفع ایرادات مطروحه برآمدند. همچنین گروه‌های رقیب ایرادات و اشکالات تیم‌های مقابل را مطرح نموده و هر تیم درصدد رفع ابهامات و پاسخ به سوالات برآمد.
رأی هیئت محترم داوران در *اولین موت‌کورت ملی حقوق جزای خانواده* به شرح زیر اعلام می‌شود:
رتبه اول: برنده تندیس
خانم ها:الهه شرافتی ،فاطمه نوری،جعفر پور
از دانشگاه امام صادق علیه السلام-پردیس خواهران
رتبه دوم: برنده تندیس
آقایان:شهاب نصیری،بابک نیکومنش،سیاوش ذکری اردهانی
 از دانشگاه علامه طباطبایی
 رتبه سوم: برنده تندیس
خانم ها فاطمه امیری،زینب سادات میرجمالی،لیلاسهیلی تقی زاده
 از دانشگاه شهید بهشتی

موتر برتر: برنده تندیس
خانم الهه شرافتی
در پایان ضمن عرض خسته نباشید خدمت همه شرکت‌کنندگان محترم، امیدواریم که این دوره از رقابت‌ها تجربه‌ خوب و دلپذیری را برای همه شرکت‌کنندگان فراهم کرده باشد.
همچنین از اساتید محترمی که در طول این مدت همراه و راهنمای ما بودند، کمال تشکر را داریم.

( ۲ )