انسجام متن در قرآن

۰۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۶ کد : ۳۹۹۴ اخبار دانشگاه

جلسه دانش­‌افزایی اعضای هیئت علمی و اساتید مدعو بخش عربی با عنوان بخش عربی دانشگاه امام صادق (ع) واحد پردیس خواهران کارگاه علمی - تخصصی ویژه اساتید هیئت علمی و اساتید مدعو با عنوان"انسجام متن در قرآن" با ارائه دکتر علیرضا نظری، دکترای زبان و ادبیات عربی و عضو هیئت علمی دانشگاه امام خمینی (ره) در روز پنجشنبه 26 خرداد ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار گردید.
در این جلسه دکتر نظری به ارائه مطالب در زمینه بررسی مفاهیم تعریف و خاستگاه انسجام، بررسی عوامل انسجامی، انسجام در میراث اسلامی، کارآیی رویکرد انسجام در زبان عربی، بومی‌سازی انسجام و نقد رویکرد هماهنگی انسجامی متن در قرآن به ایراد سخنرانی پرداخت.
در پایان، اساتید حاضر در جلسه به تبادل نظر با یکدیگر پرداختند و سخنران جلسه به سوالات ایشان پیرامون مباحث مطرح شده پاسخ دادند.