نمایشگاه کتاب در مرکز اسناد کتابخانه پردیس خواهران

۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۸ کد : ۳۹۷۹ اخبار دانشگاه

طبق سنت هر ساله و در راستای تامین منابع موجود و معرفی آثار جدید به مخاطبان، نمایشگاهی از تازه‌های کتاب در روز سه‌شنبه 17 خرداد تا روز چهارشنبه 25 خرداد به صورت حضوری در پردیس خواهران برگزار شد.

در این نمایشگاه حدود 400 جلد از منابع علمی - تخصصی و میان رشته‌ای تهیه شده از  سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در معرض بازدید اساتید، دانشجویان و کارکنان پردیس خواهران قرار گرفت. شایان ذکر است این منابع به انتخاب مدیران گروه‌های آموزشی، اساتید هیات علمی، دستیاران و دانشجویان در موضوعاتی همسو با رشته‌های تحصیلی دانشگاه شامل حقوق و علوم سیاسی، فقه و اصول، مدیریت آموزشی، علوم تربیتی و روانشناسی، فلسفه و کلام اسلامی، اصول عقاید و معارف اسلامی، علوم قرآن و حدیث و غیره تهیه شده است.

همچنین به منظور معرفی گسترده‌تر آثار، همزمان با نمایشگاه حضوری، کلیه آثار از طریق پرده پروژکتور و همچنین از طریق سایت و کانال‌های پردیس در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.