جستجوی علمی با گوگل اسکالر

۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۳ کد : ۳۹۷۸ اخبار دانشگاه

به همت کتابخانه و مرکز اسناد پردیس خواهران کارگاه آموزشی با عنوان "جستجوی علمی با گوگل اسکالر"، در روز چهارشنبه ۱۸ خرداد سال جاری، با حضور اعضای هیات‌علمی، کارشناسان و دانشجویان، بصورت حضوری و مجازی برگزار شد.

در این کارگاه، که با استقبال خوب مخاطبان همراه بود، سمیرا اسماعیلی، کارشناس بخش مرجع و اطلاع‌رسانی ضمن اشاره به هدف برگزاری کارگاه مبنی بر آشنایی شرکت‌کنندگان با گوگل اسکالر و معرفی امکانات مختلف آن برای پیشبرد بهتر پژوهش‌های علمی، به معرفی گوگل اسکالر، جستجوی ساده و پیشرفته در آن پرداخت.

وی سپس به معرفی امکانات گوگل اسکالر شامل نحوه ساخت پروفایل پژوهشی مبادرت کرد و در همین راستا به توضیح نحوه ارجاعات در گوگل اسکالر، ذخیره‌سازی منابع بازیابی شده در کتابخانه گوگل اسکالر و نحوه برچسب‌گذاری منابع بازیابی شده اقدام نمود.

کارشناس بخش مرجع و اطلاع‌رسانی در پایان ضمن پاسخ به سوالات شرکت‌کنندگان،  شناسایی منابع مرتبط با منابع بازیابی شده و به تبع آن چگونگی تنظیمات گوگل اسکالر را تشریح کرد.