دوره آمادگی آزمون کارشناسی ارشد ویژه دانشجویان رشته فلسفه و کلام اسلامی (کد ۹۷)

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۲ کد : ۳۹۶۶ اخبار دانشگاه

گروه فلسفه و کلام اسلامی  دوره آمادگی آزمون کارشناسی ارشد را به منظور آماده‌سازی دانشجویان ورودی سال 97 رشته فلسفه و کلام اسلامی در ماده درسی فلسفه اسلامی، کلام اسلامی و منطق با تدریس دکتر مریم حیدری  و ماده درسی عربی با تدریس دکتر الهه مسیح خواه از بهمن سال 1400 تا پایان اردیبهشت سال 1401برگزار نمود.

همچنین در این دوره جلسه‌ای ویژه دانشجویان متقاضی شرکت در آزمون با عنوان آشنایی با روش­های مطالعه آزمون کارشناسی ارشد  با ارائه دکتر فریدی، عضو هیئت علمی پردیس خواهران و زهرا فلاحی، دانشجوی دکتری تخصصی رشته فلسفه و کلام اسلامی برگزار گردید. در جلسه مذبور زهرا فلاحی ضمن طرح نکات کاربردی و انتقال تجربه، به سوالات دانشجویان پاسخ داد و زهرا سعید تهرانی، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته فلسفه و کلام اسلامی نیز به صورت آفلاین مطالبی را در خصوص روش‌های صحیح مطالعه ارائه نمود.

( ۱ )