معرفی منابع آزمون کارشناسی ارشد مجموعه امتحانی حقوق

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۵ کد : ۳۷۲۲ اخبار دانشگاه

نشست دانشجویی معرفی منابع آزمون کارشناسی ارشد توسط گروه حقوق در فضای مجازی برگزار گردید. در این نشست دانش‌آموختگان برتر پردیس که حائز رتبه‌های برتر آزمون کارشناسی ارشد در سال‌های اخیر بودند به ارائه تجربیات خود پرداختند.

در ابتدا زهرا امینی، دانشجوی رشته حقوق خانواده دانشگاه شهید بهشتی، منابع مورد نیاز و شیوه‌های مطالعه و تست‌زنی جهت موفقیت در آزمون ارشد را تشریح کرد. سپس محیا کشاورزی، دانشجوی رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه تهران، منابع و کتب برتر را در زمینه تست‌های حقوق کیفری معرفی کرد و درباره رشته حقوق جزا و رشته‌های زیرمجموعه آن توضیح داد.

همچنین در این نشست نرگس مطلبی، دانشجوی رشته حقوق تجاری اقتصادی بین‌المللی دانشگاه تهران، ضمن بیان ویژگی‌های این رشته، منابع مطالعاتی و ضریب دروس مختلف را بررسی کرد و پس از آن مهدیس لطفی، دانشجوی رشته حقوق تجارت بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی، ضمن تشریح ویژگی‌های رشته تحصیلی خود، به بیان زمینه‌های فعالیت‌ پژوهشی و شغلی موجود در ارتباط با این رشته پرداخت.

در پایان دانشجویان حاضر، سوالات خود را پیرامون مباحث نشست مطرح کردند.

( ۵ )