ویژه برنامه دومین سالگرد شهادت سرداران مقاومت، شهید سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به همت کانون شهدای گمنام برگزار شد
به همت کانون شهدای گمنام ویژه برنامه دومین سالگرد شهادت سرداران مقاومت، شهید سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و یارانشان در شب سیزدهم دی ماه 1400 در فضای اسکای روم برگزار شد.
در ابتدای برنامه پس قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و عرض سلام به ساحت مقدس علی بن موسی الرضا(ع)، زیارتنامه شهدا قرائت شد.
در ادامه فاطمه زنگویی به قرائت متنی در باب شهادت حاج قاسم و ایام فاطمیه پرداخت.
سپس دکتر عظیم زاده اردبیلی، دانشیار پردیس خواهران به ایراد سخنرانی پرداخت و در همین راستا ضمن اشاره . به یوم الله و جایگاه آن از روز شهادت حاج قاسم به یوم الله تعبیر نمود و خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی میراث امام خمینی(ره) است و امام خامنه ای(مد ظله العالی) تنهای اعظم است.ما برای حقانیت مسیری خون دادیم که این مسیر برگشتی ندارد. عزت برای ولایتمداری پایدار و ماندگار است.
وی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه انسان های دارای عزم معنوی با اراده قاطع تلاش میکنند و هرگز تسلیم نمیشون، تصریح نمود: عزت پلی است برای رسیدن به امنیت و پیشرفت و لازمه داشتن بصیرت علم و عقل است.
در ادامه برنامه مصاحبهای با سیده بتول موسوی دختر بزرگوار شهید سید عباس موسوی، دبیرکل اسبق حزب الله لبنان توسط عفاف الهمه از کشور لبنان انجام شد.
سیده بتول موسوی در این مصاحبه گفت: حاج قاسم نبض هر آدم شریفی در این دنیاست. ما در لبنان چه شیعه، چه سنی، چه مسیحی و چه مسلمان حاج قاسم را دوست داریم و در قلب ما هستند.ایشان در همه جا و همه کس اثر بسیار خوبی گذاشتند. ایشان به ما یاد دادند که چطور شجاع، متواضع و انسان باشیم. حاج قاسم می فرمودند که من هدفم قدس شریف است و قدس باید آزاد شود.
وی در ادامه ضمن اشاره به خاطراتی از شهید بزرگوار سید عباس موسوی افزود: شهید سید عباس موسوی و حاج قاسم در ایمان، علم، تواضع، دوست داشتن مردم و مقاومت همانند هم بود.
وی در همین راستا افزود: حاج قاسم خارق العاده بود و وقتی ایشان را دیدم حس کردم ایشان را خیلی میشناسم. به ایشان گفتم: خداوند به شما عمر طولانی بدهد. ایشان ناراحت شد و فرمود من میخواهم شهید شوم.
در پایان برنامه به همت یکی از دانشجویان بزرگوار پردیس، ارتباط تصویری با مزار شهید سپهبد قاسم سلیمانی در کرمان، برقرار شد.
نظر شما :