جلسه اول شب شعر آیینی به همت کانون هنر و رسانه برگزار شد

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۸ کد : ۳۴۹۵ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۷۷

 اولین جلسه از سلسله جلسات شب شعر آئینی با موضوع شب شعر آیینی به مناسبت هفته  وحدت در روز یکشنبه ۲ آبان ماه ۱۴۰۰ به همت کانون هنر و رسانه و با حضور دکتر صباغیان و جمعی از هنر دوستان و شاعران در فضای مجازی اسکای روم برگزار گردید .

جلسه با معرفی کتابی تحت عنوان کتاب سرخ با مضمون اشعار آیینی و دفاع مقدس آغاز شد و پس از آن  تعدادی از دانشجویان خوش ذوق هنری به قرائت اشعار آیینی پرداختند.

در ادامه دکتر صباغیان از اساتید ادبیات پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع)، به مولفه‌های شعر آیینی شامل استعداد، تکنیک، معرفت پرداخت و بیان کرد: استعدادهمان شور و اشتیاق شاعر برای شنیدن شعر و داشتن ذوق هنری است که باید در شعرا وجود داشته باشد. تکنیک همان شناختن شعر توسط شاعر است به طوریکه در کلاس ها و مجامع ادبی شرکت کند اشعار کلاسیک و نوین را بخواند و با آنها ارتباط بگیرد.

وی در ادامه به تشریح مولفه معرفت پرداخت و تصریح کرد: شاعر باید شناخت کافی در رابطه با اشخاصی که از آنها شعر می‌گوید داشته باشد لذا مطالعه خیلی می‌تواند در این حیطه کارساز باشد.شور باید همراه با معرفتی عمیق باشد.

دکتر صباغیان در پایان ضمن تاکید بر خواندن اشعار کلاسیک به منظور تسلط کافی بر ادبیات و شعر به تحلیل اشعار آیینی پرداخت و در همین راستا تعدادی از شعرهای کلاسیک نظامی را قرائت نمود.


( ۲ )

نظر شما :