پیام تسلیت جامعه دانش آموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در پی درگذشت استاد فرهیخته، خانم دکتر سهیلا محسنی‌نژاد

۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۹:۰۳ کد : ۳۱۵۷ اطلاعیه

خبر رحلت جانسوز استاد بزرگوار خانم دکترمحسنی نژاد، بانوی توانمند مخلص، مومن و فعال در عرصه علم و تعلیم و مدیریت ضربه سنگینی برای جامعه بانوان اندیشمند بود. خدمات بیش ازیک ربع قرن در دانشگاه امام صادق(ع)-پردیس خواهران- در سمت معاونت و مدیر بخش زبان عربی و عضو هیات علمی و بویژه عرصه آموزش شیوه نو در زبان عربی درعرصه بین الملل قابل شمارش نیست. می توان گفت این بانوی مخلص در عرصه آموزش عربی سرامد وبسیار پرکار ودرجامعه بین الملل مشهورتراز ایران بود.

جامعه دانش آموختگان دانشگاه امام صادق(ع) این ضایعه اسفناک را خدمت ریاست محترم پردیس،اعضای هیات علمی، کارکنان و جامعه علمی بانوان تسلیت عرض می نماید و برای آن مرحومه مغفرت بی پایان الهی راخواستاراست.