گزارش جلسه دوم نشست عصرانه ای با دانشجوی فرهیخته
به همت انجمن علمی دانشجویی الهیات و همکاری انجمن علوم تربیتی دانشگاه امام صادق علیه السلام پردیس خواهران دومین جلسه از نشست صمیمانه عصرانه ای با دانشجوی فرهیخته توسط دکتر برادران، عضو هیات علمی پردیس خواهران در روز سه شنبه ۴خردادماه۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه ضمن بررسی ویژگیهای لازم برای یک دانشجوی تاثیرگذار در آینده، خانواده و اجتماع، موضوعاتی چون کسب شایستگیهای نتیجه بخش ، شناخت اهداف، علایق و توانمندیها ، تلاش مداوم در راه اصلاح، تقویت و پیشرفت کیفیت دانشجویی، اهتمام به کسب صفات شایسته و توجه به توانمندیها و انگیزهها مورد بررسی و تبیین قرار گرفت.
در ادامه رسالت های دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) با توجه به سخنان حضرت آقا بررسی شد و بر موضوعاتی چون حساس بودن به شرایط پیرامون خود، دارای قدرت علمی در علوم انسانی و بودن پژوهشگری مخلص تاکید شد.
شایان ذکر است سومین جلسه این کارگاه شنبه ۸خرداد۱۴۰۰ ساعت ۱۴ برگزار می شود.
نظر شما :