روش‌های تکنیکی توانمندسازی مهارت‌های زبانی چهارگانه برای گویشوران فارسی زبان

۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۴ کد : ۲۹۶۰ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۲۰

دومین نشست از سلسله نشست‌های مشترک آموزش عربی با عنوان روش‌های تکنیکی توانمندسازی مهارت‌های زبانی چهارگانه برای گویشوران فارسی زبان توسط دکتر سهیلا محسنی نژاد، عضو هیأت علمی بخش عربی دانشگاه امام صادق(ع) پردیس خواهران در روز دوشنبه 23 فروردین در فضای مجازی برگزار شد.

این نشست که با استقبال بی‌نظیر مخاطبان همراه بود توسط معاونت پژوهشی و فناوری پردیس خواهران با همکاری انجمن علمی ادبیات عربی دانشگاه شیراز و موسسه بین‌المللی هاتف برگزار شد.

دکتر محسنی نژاد در ابتدای این نشست با طرح این سوال که چرا زبان می‌خوانیم؛ به محسنات یادگیری زبان دوم اشاره کرد و گفت: یادگیری زبان دوم سبب تمرکز فکر، افزایش قدرت تحلیل، بهبود حافظه و به تبع آن جلوگیری از بیماری‌هایی چون آلزایمر و افزایش فعالیت ذهن می شود. همچنین یادگیری زبان دوم سبب می شود یادگیری زبان‌های بیشتر به مراتب آسان‌تر شود.

وی در ادامه به فرایند جهانی شدن  و تاثیر زبان در انتشار انواع پیام‌ها در عصر کنونی پرداخت و خاطرنشان کرد: یادگیری زبان‌های بیشتر باعث رویارویی با مطالب بیشتر می‌گردد و وسعت اطلاعات افراد را به مراتب بیشتر می‌کند.

عضو هیات علمی پردیس خواهران در ادامه با پخش کلیپ‌هایی از کشورهای مختلف به اهمیت یادگیری زبان عربی در کشورهای مسلمان و غیر مسلمان تاکید نمود و تصریح کرد: کشورهای غیر مسلمان هم به سبب اهداف سیاسی و اقتصادی اهمیت ویژه‌ای به یادگیری زبان عربی می دهند و  مسلمانان نیز در این کشورها اهمیت زیادی به یادگیری این زبان می‌دهند تا با استفاده از آن به نشر پیام‌های اسلامی به اقصی نقاط جهان بپردازند.

وی در ادامه ضمن تاکید بیشتر بر لزوم یادگیری زبان عربی به ویژه در ایران گفت: لازم است یادگیری این زبان در ایران مورد توجه بیشتری قرار بگیرد. به ویژه که در حال حاضر و رشد تکنولوژی‌های جدید امکانات بیشتری نسبت به گذشته برای یادگیری زبان عربی وجود دارد و این در واقع فرصت بسیار خوبی را در اختیار زبان‌آموزان قرار می‌دهد.   

دکتر محسنی نژاد در این نشست که به صورت کاملا تعاملی و مشارکتی و به زبان عربی برگزار شد؛ به بحران کرونا و فرصت ایجاد شده برای زبان آموزان اشاره کرد و خاطرنشان نمود: بحران کرونا با همه مشکلاتی که فراهم کرده و بر هیچ کس پوشیده نیست، اما در بخش آموزش تحول زیادی ایجاد کرده است و دسترسی علاقه مندان را به انواع آموزش‌ها از اقصی نقاط جهان فراهم نموده است؛ لذا این شرایط فرصت بسیار خوبی برای یادگیری زبان دوم فراهم کرده و امیدوارم همه دانشجویان و زبان‌آموزان از این فرصت بهره کافی را ببرند.


نظر شما :