نگرش روانشناختی و فقهی برنیازهای رشدی کودکان

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۵ کد : ۲۸۶۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۶۸۵

دومین جلسه از سلسله جلسات تعاملی گروه فقه و حقوق اسلامی با همکاری گروه معارف اسلامی و علوم تربیتی با عنوان نگرش روانشناختی و فقهی بر نیازهای رشدی کودکان با ارائه دکتر موسی زاده و دکتر پورعبدالله از اعضای هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)- پردیس خواهران به صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر موسی زاده ضمن اشاره به شرایط کرونا گفت: قطعا با شرایط پیش آمده تغییراتی در الگوی رشد خواهیم داشت که آیندگان ما شاهد آن خواهند بود. سپس به شناسایی مشکلات و اختلالات رشدی و چاره اندیشی برای آنها پرداخت.

وی در ادامه ضمن معرفی مؤلفه‌های رشد، به ارائه توضیحاتی در زمینه هر کدام از مولفه‌ها پرداخت و در انتها سبک‌های فرزند پروری را از دیدگاه یکی از دانشمندان مطرح نمود و بهترین سبک را فرزند پروری مقتدرانه معرفی کرد.

در ادامه دکتر پورعبدالله به سبک‌های فرزندپروری در حوزه دینی مبادرت کرد. وی در سه محور شامل مراحل سه گانه تربیت، اصول مدیریت مراحل سه گانه و ذکر نمونه‌های اسلوب تربیتی به ارائه توضیحاتی پرداخت.

دکتر پورعبدالله در ادامه با استناد به روایات معتبر با این موضوع افزود: مراحل زندگی فرزند به سه 7 سال تقسیم می‌شود؛ به عبارتی  براساس تغییرات روحی، جسمی و عقلی با سه دوره در روند تربیت فرزندان مواجه هستیم. در ادامه دوره های مد نظر در این سه دوره را  دوره های سیادت و عبودیت و وزارت معرفی نمود

در پایان اساتید حاضر در جلسه ضمن طرح سوالاتی پیرامون مباحث مطروحه خواستار ادامه این‌گونه جلسات با محوریت موضوعات پیشنهادی بودند.


نظر شما :