مراسم میلاد بانوی دو عالم و بزرگداشت روز زن و مادر در پردیس خواهران برگزار شد
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) و به منظور بزرگداشت روز زن و مادر و عرض تبریک به بانوان فرهیخته پردیس خواهران نشست صمیمانهای با حضور رئیس محترم پردیس و اساتید معزز و همچنین کارکنان گرامی در جلسات جداگانه و با رعایت فاصله اجتماعی و دستورالعملهای بهداشتی در روز سه شنبه در پردیس خواهران برگزار شد.
در ابتدای مراسم ویژه اساتید، دکتر محسنی، عضو هیات علمی پردیس خواهران به حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان یک نعمت باطنی اشاره کرد و با توجه به دیدگاههای قرآن کریم خاطرنشان کرد: حضرت زهرا سلام الله علیها به راستی خیرکثیری در این عالم هستند و بر همه مومنان لازم است شکر این خیر کثیر را به صورتهای قلبی، لسانی و عملی به جا آورند.
وی در همین راستا افزود: بر همه ما لازم است تا این شکر را از نظر قلبی و به صورت حقیقی تصدیق کنیم و به صورت لسانی اظهار کنیم و عملی و در عرصه عمل پیاده کنیم. چنین نگاهی نیاز به اصلاح شرایط و حرکت از زندگی نامطلوب به مطلوب و زندگی فاطمه گونه دارد.
در ادامه اساتید محترم پردیس خواهران به ذکر فضائل و ویژگیهای حضرت زهرا (س) و بیان احادیثی از ایشان مبادرت کرده و به بهره مندی از نکات مذکور در زندگی تاکید نمودند.
همچنین به رسم یادبود هدایای به بانوان فرهیخته به ویژه رئیس پردیس خواهران تقدیم شد و از زحمات بی دریغ ایشان به عنوان یک بانوی فرهیخته و خدمتگذار راستین قدردانی گردید.
در مراسم ویژه کارکنان نیز هر کدام از بانوان گرامی حاضر در جلسه به ذکر نکات اخلاقی حضرت زهرا (س) اشاره نمودند و در قالب خاطراتی شنیدنی تجربیات زندگی مشترک خود را مطرح کردند.
در پایان نیز رئیس پردیس خواهران به عنوان حسن ختام جلسه به ذکر نکات اخلاقی و تربیتی مبادرت نمودند و بانوان را به پیروی همه جانبه از حضرت زهرا (س) رهنمون کردند.
نظر شما :