دورهمی فقهی‌ها به همت انجمن فقه و حقوق برگزار شد

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۳ کد : ۲۷۷۴ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۳۲

ضرورت مشورت و همفکری اصلی بدیهی و غیر قابل انکار است. در این راستا جلسه صمیمانه‌ای تحت عنوان "دورهمی فقهی‌ها" توسط انجمن فقه و حقوق در روز چهارشنبه دهم دی ماه تشکیل شد.

 گفتنی است موضوع مهم مورد بحث در این دورهمی تغییر رشته از ریاضی و تجربی به گرایشات علوم انسانی (فقه و حقوق) و حل چالش‌های آن بود که دانشجویان برتر کلاس‌ها که از رشته ریاضی و تجربی به رشته‌های انسانی آمده بودند، به بیان تجربیات و پیشنهادات خود به ویژه به دانشجویان ورودی جدید پرداختند.

همچنین در این دورهمی موضوعات متفاوتی از قبیل راهکارهای تغییر سبک مطالعه از دروس ریاضی و تجربی به دروس علوم انسانی، ساعت مفید مطالعه، مروری بر شیوه مطالعه دروس فقهی و حقوقی، مدیریت زمان، برنامه‌ریزی، حفظ امید و انگیزه، نکات مورد نیاز درمورد امتحان‌های مجازی، حفظ معنویت و توکل در کنار تلاش و مطالعه، عوامل برکت علم و.. مطرح شد.


نظر شما :