مراسم معارفه کانون‌ها و تشکل‌های پردیس با حضور دانشجویان جدید‌الورود برگزار شد

۰۶ آذر ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۴ کد : ۲۶۹۹ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۵۹۹

مراسم معارفه کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی با حضور جمع کثیری از دانشجویان به ویژه دانشجویان ورودی ۹۹ و مسئولان کانون و تشکل‌های دانشجویی در روز دوشنبه ۳ آذر در فضای مجازی اسکای روم برگزار شد.

در ابتدای مراسم مدیر فرهنگی ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمدگویی به حضار، به بیان توضیحاتی پیرامون کانون‌ها، تشکل‌ها و فلسفه وجودی شکل‌گیری آنها پرداخت و در همین راستا  اهداف و رسالت آن را بر مبنای سخنان ارزشمند مقام معظم رهبری، تشریح کرد.

در ادامه مسئول بسیج دانشجویی ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، به لزوم توجه به مقوله خودسازی و رشد همه جانبه پرداخت.

همچنین وی ضمن تاکید بر نقش جوانان به عنوان حلقه واسط بین انقلاب اسلامی و انقلاب مهدوی به وظایف سنگین این قشر در رویارویی با جنگ سایبری تاکید کرد و به اهمیت این نقش پرداخت.

سپس در ادامه برنامه کلیپی در قالب تور گردشگری دانشگاه برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان جدید با محیط و بخش‌های مختلف دانشگاه پخش شد.

شایان ذکر است گفت و گوی صمیمانه با دانشجویان کد۹۹ ، شنیدن نظرات و پیشنهادات آنها درمورد بسیج و فعالیت‌های آنان در بسیج دانش‌آموزی و انجمن اسلامی از ویژه برنامه‌های این مراسم بود.

در پایان ضمن پخش کلیپی به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن عسگری (ع)،  دبیران کانون دانشجویی شهدا و کانون دانشجویی انتظار به معرفی کانون های مذکور با ارائه گزارشی از عملکرد از این بخش‌ها پرداختند.  همچنین مسابقه‌ای نیز ویژه دانشجویان جدیدالورود برگزار شد.


نظر شما :