جشن میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) همراه با بزرگداشت هفته وحدت و سالگرد تاسیس دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد

۱۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۳ کد : ۲۶۵۴ اخبار دانشگاه

مراسم باشکوه جشن میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) همراه با بزرگداشت هفته وحدت و سالگرد تاسیس دانشگاه امام صادق (ع( برگزار شد.

به همت بسیج دانشجویی و کانون شهدای پردیس خواهران،  ویژه برنامه بزرگداشت میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) و سالگرد تاسیس دانشگاه امام صادق (ع) با حضور ریاست محترم پردیس و جمع کثیری از دانشجویان، اساتید معزز و دانشجویان ورودی ۹۹ در روز سه شنبه مصادف با یوم الله ۱۳ آبان روز مبارزه با استکبار جهانی در فضای مجازی اسکای روم برگزار گردید.

در ابتدای مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره پدر معنوی حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره)، دکتر مهدیه مهدوی، عضو هیأت علمی پردیس خواهران به ایراد سخنانی در باب بررسی شخصیت رسول الله (ص) با محوریت آیات قرآنی پرداخت.

وی در این به مباحثی چون آمیختگی وجود حضرت رسول اکرم با مسئله مبعث، تفاوت حضرت رسول با سایر انبیاء پرداخت و گفت: ایشان از جانب حق برانگیخته شدند و در دورانی برانگیخته شدند که افراد در گمراهی آشکار بودند. ایشان فردی امی و درس نخوانده بودند تا مردم او را درک کرده و از ایشان کسب علم نمایند.

دکتر مهدوی در ادامه به ظرفیت بالای انسان به عنوان یکی از مخلوقات الهی اشاره کرد و افزود: بیت الله واقعی قلب انسان است و این ظرفیت را در آن روزگار خداوند به چنین انسانی داد.شما نیز در مسیر زندگی و در رویارویی با مشکلات فکر نکنید که ظرفیت روحی‌تان پایین است و خود را کوچک نبینید. با پیروی از حضرت رسول و تقرب و نزدیکی و شناخت بهتر ایشان این امر میسر می‌گردد.

عضو هیات علمی پردیس خواهران در ادامه خاطرنشان کرد: امروزه شبهات زیادی در جایگاه پیامبر اکرم و ائمه اطهار وارد شده و به خورد جوانان داده می شود.

وی در ادامه به وظایف ما در برابر پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و تصریح نمود: وظیفه ما این است که به پیامبر ایمان آورده و و تسلیم او باشیم یعنی ایمان عاشقانه یعنی اطاعت از آنچه پیامبر اطاعت کرده و دوری از آنچه که پیامبر از آن دوری نموده و حلال و‌حرام ابدی در این خاندان و همچنین از هدایت ایشان بهره مند شویم. از ایشان در مقابل گفتار و رفتار دشمنان باید دفاع کنیم. به طور مثال در جریانات اخیر اهانت به پیامبر قصدی جز تضعیف دین نبوده لذا باید در مقابل بی حرمتی‌ها و زخم زبان‌های دشمن کوتاه نیاییم و به نام مقدس پیامبر احترام بگذاریم.

دکتر مهدوی در همین راستا افزود: الگو پذیری داشته باشیم. که در قرآن هم تاکید به اسوه گیری و رجوع به پیامبر در آن زمان برای حل اختلافات و در این زمان به نایب برحقش مقام معظم رهبری و ولی فقیه که جانشین ایشان در دوران غیبت هستند، شده است.

وی به راه های کمال و تعالی اشاره کرد و تصریح نمود: برای رشد و تعالی باید برای خدا آموخت، برای خدا یاد داد و برای خدا عمل کرد و اخلاص داشت و با کوله باری از عمل به آن معرفت در خدمت خلق باشد.

در پایان نیز ضمن اعلام برگزیدگان مسابقات چشم روشنی و شب میلاد توسط دانشجویان، برنامه شب شعر در باب حضرت رسول(ص) و امام صادق (ع)  صورت پذیرفت.