پیام تشکر رئیس محترم پردیس خواهران از برگزارکنندگان ششمین سالگرد ارتحال حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره)

۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۴ کد : ۲۶۲۳ اخبار دانشگاه

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

غم فراق عالم ربانی، حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) بسیار جانگداز و طاقت فرساست؛ اما وجود عاشقان و دلدادگانی که با خلوص‌نیت و با تمام وجود در راه تحقق اهداف متعالی آن عالم فرزانه گام برداشته و با بزرگداشت سالگرد ارتحال آن فقیه بصیر، یاد و خاطر ایشان را در دل‌ها زنده نگه می‌دارند؛ صبر و تحمل این غم جانکاه را سهل‌تر کرده و تسلی‌بخش خاطر اینجانب، خانواده آن عالم عالیقدر و همه دوستداران و پیروان ایشان را فراهم می‌نماید.

بدین منظور بر خود واجب می‌دانم از همه سرورانی که در برگزاری ششمین سالگرد ارتحال حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) نقش آفرینی کرده و در زنده نگه داشتن یاد و خاطره آن عالم فرزانه گام برداشته‌اند، تشکر و قدردانی نمایم.

در همین راستا از معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و همکاران خدوم آن معاونت به سبب خدمتگزاری همه جانبه و خالصانه در راه تحقق آموزش مجازی موثر و کارآمد به ویژه در زمان بحران ویروس منحوس کرونا کمال تشکر را دارم.

همچنین از معاون پژوهشی و فناوری و همکاران ساعی حوزه پژوهش به دلیل فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم جهت برگزاری کلیه کلاس‌های مجازی، وبینارهای علمی و تخصصی به ویژه در ایام ششمین سالگرد ارتحال حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) تشکر و قدردانی می‌نمایم.

از معاون دانشجویی فرهنگی و همکاران خدوم آن معاونت در پیشبرد کلیه فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی و بهره‌مندی بهینه از فضای مجازی در این زمینه، همچنین طراحی کلیه اقلام تبلیغاتی به ویژه در زمان سالگرد حاج آقا مهدوی کنی (ره)  کمال تشکر را دارم.

از معاون اداری و منابع انسانی و پرسنل خدوم آن حوزه به سبب خدمات خالصانه در ایام گزینش و همچنین در ششمین سالگرد ارتحال عالم عالیقدر، حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) تشکر و قدردانی می‌نمایم.

از مدیر دفتر نشر آثار آیت الله مهدوی کنی(ره) و همه دست اندرکاران این مجموعه که تلاش‌های خالصانه و مجدانه‌ای در برپایی هرچه غنی‌تر و باشکوه‌تر ویژه برنامه‌ها و وبینارهای علمی تخصصی ششمین سالگرد حاج آقا مهدوی کنی (ره) نموده و همچنین از همه اساتید، سخنرانان و پژوهشگرانی که در این ایام با ارائه مطالب غنی و کاربردی در نشر آثار ماندگار آن عالم فرزانه تلاش نموده‌اند، تشکر و قدردانی می‌نمایم.

و در پایان از همه اساتید معزز، دانشجویان گرامی و کارکنان محترمی که با ارسال پیام‌های تسلیت و دلنوشته‌های بسیار زیبا و خواندنی  و حضور فعال در ویژه برنامه‌های ششمین سالگرد ارتحال حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) تسلی خاطر  اینجانب و خانواده آن عالم عالیقدر و همه دلدادگان و عاشقان ایشان را فراهم نموده‌اند، کمال تشکر و قدردانی را دارم.

از خداوند متعال برای همه بزرگواران، سلامتی، بهروزی و توفیق روزافزون در راه تحقق آرمان‌ها و اهداف متعالی انقلاب اسلامی را مسئلت دارم. ان شاء الله دعای خیر حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) بدرقه راه همه دلدادگان و عاشقان آن عالم ربانی است.

و من الله التوفیق

قدسیه مهدوی کنی