برگزاری ویژه برنامه دفاع مقدس با عنوان "خاکریز خاطرات"
ویژه برنامه دفاع مقدس با عنوان " خاکریز خاطرات " به همت واحد فرهنگی بسیج دانشجویی پردیس در روز پنجشنبه 3 مهر99 در فضای مجازی اسکای روم با جمع کثیری از شرکت کنندگان، برگزار گردید. در این برنامه با خواهر شهید عبدالحمید دیالمه "شهید بصیرت" گفتگو شد.
در ابتدای برنامه معصومه رحمانی، مدیر امور فرهنگی به معرفی رسالت دانشگاه امام صادق علیه السلام و وظایف بسیج دانشجویی پردیس خواهران در راستای رسالت دانشگاه و مدیریت داهیانه مرحوم آیت الله مهدوی کنی (ره) و بیانات مقام معظم رهبری پرداخت.
وی همچنین در راستای الگوی متعالی دانشگاه اسلامی از دیدگاه حضرت آیتالله مهدوی کنی به وظایف بسیج دانشجویی شامل تقویت روحیه جهادی و انقلابی ، ایفای نقش پیشرو در تمامی صحنههای علمی-اجتماعی اشاره نمود.
در ادامه دکتر دیالمه، عضو هیأت علمی پردیس خواهران و خواهر شهید بصیرت عبدالحمید دیالمه به نمونههایی از رفتارها، اندیشه، بینش، ویژگیها و خاطراتی از شهید بزرگوار اشاره کرد و از ایشان به عنوان یک سرمایه انقلاب یاد کرد.
عضو هیات علمی پردیس خواهران ضمن اشاره به مطالعات گسترده و وسیع شهید بصیرت بیان نمود: اولین چیزی است که توجه افراد را به ایشان جلب میکند، منش ایشان است که فردی آرام، متین، مطمئن، واضح و هدفمند بودند و پس از همکلامی با وی ، حوزه مطالعات بسیار وسیع که به عنوان مسلمان رسالت خود را داشتند، جلب توجه می نمود و تمام این خصوصیات در بازه زمانی ۱۸-۲۶ سالگی قرار گرفته است.
وی افزود: اما در کنار مطالعاتی که شهید در دو حوزه منابع اصیل شیعه و در حوزه انسان شناسانه دارد میتوان به توجه ایشان به تمامی سخنان در باب نفی اسلام و به ویژه تشیع اشاره نمود و این تنها یک بعد از شهید دیالمه است که ایشان را شهید بصیرت کرده است.
وی به صاحب فکر بودن ایشان به عنوان ویژگی بارز اشاره نمود و خاطر نشان کرد: ایشان علوه بر مطالعه سعی داشتند خودشان به درک عمیق مفاهیم رسیده و به جامعه نشر دهند. این را میشود از عناوین سخنرانی ایشان در آن سالها فهمید که هیچ شباهتی با سخنرانیهای آن دوره در مرتبه دانشجویی ندارد و به هیچ وجه سخنانی را به زبان نمیآوردند که مورد علاقه مخاطب باشد؛ بلکه دقت نظر ایشان این بود که افراد جامعه، منطق اسلام و منطق ائمه را درک کند و شخصیتهای اصیل اسلامی را آگاهانه بشناسد.
دکتر دیالمه در ادامه گفت: بحث دیگر در رابطه با شهید دیالمه این است که آسیبهای اجتماعی و فردی را رصد میکردند در این زمینه هم به صرف مطالعه اکتفا نمیکردند و به صورت میدانی هم به این مهم میپرداختند. درواقع این شهید بزرگوار یک تئوریپرداز صرف نبودند بلکه یک طراح، برنامهریز، سازماندهنده برای آسیبهای جامعه بودند.
خواهر بزرگوار شهید دیالمه تصریح نمود: ایشان در تمامی زمانها سعی بر این داشتند که دین را خوب بشناسند و تابع مرجعیت باشند؛ به شدت بر روی نفس خود کار کرده بودند و به تمام معنا شور هدایت را در وجودشان داشتند. اینها همه از اتصال به مکتب پیامبر صلی الله علیه و امام حسین علیه السلام نشات میگرفت، درواقع ایشان به خوبی " و لکم فی رسول الله اسوه حسنه" را درک کرده بودند و این حالت را در تمامی موارد زندگی خود داشتند.
عضو هیات علمی پردیس خواهران در ادامه بیان کرد: شهید دیالمه در جبهه جنگ فکری و رسانهای سه نقش را ایفا کردند که میتوان به نجات بخشی نسبت به مردم و جامعه بهویژه نسل جوان، احیاگری نسبت به اندیشههای در غفلت رفته اسلام شیعی، و در نهایت دیدهبانی نسبت به دشمن اسلام، انقلاب، تشیع، رهبری و ولایت فقیه اشاره کرد که در این مسیر عمر و لذتها و رفاه خود را هزینه کردند.
در پایان این برنامه ضمن پاسخ به سوالات حضار پیرامون این شهید معزز و گرامی، برای آشنایی بیشتر با شهید عبدالحمید دیالمه "کتاب اسلام در قدرت بزرگ فردا و ولایت فقیه" پیشنهاد گردید.
نظر شما :