بیانیه بسیج دانشجویی پردیس خواهران علیه اقدامات اخیر دولت فرانسه

۲۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۷ کد : ۲۵۷۵ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۷۷۳

بیانیه بسیج دانشجویی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق علیه السلام ؛ ضمن محکوم نمودن اقدامات اخیر دولت فرانسه و اعلام حمایت خود نسبت به راهپیمایی امروز دانشجویان انقلابی و اقشار مختلف کشور

بسم الله الرحمن الرحیم 

آزادی دفاع برای هر آنچه ما می‌خواهیم و آزادی دشمنی ، برای هر آنچه ما نمی‌خواهیم ، معنای صریح و آشکار دموکراسی است . 

 آنچه در چند هفته اخیر شاهد آن بودیم ، هرچند در بطن خود ترس و اضطراب اسلام هراسان را از موج جدید اسلام گرایی ، در بطن لاییک ‌ترین کشور جهان نمایان کرد ؛ پوسته دروغین دموکراسی و آزادی بیان را نیز برای چندمین بار از چهره کشور‌های مدعی کنار زد . 

 اقدامی که شاید در نگاه اول موج واکنش کشور‌های مسلمان و مردم آزادی خواه جهان را برانگیخت، اما در اصل، نمودی بود از واکنش ابتدایی و کودکانه نمایندگان بنگاه‌های اسلام هراسی ؛ آنان که تمامی سرمایه گذاری‌ها و تبلیغات و همایش‌های ضد اسلامی خود را با موج جدید اسلام گرایی بر آب رفته میدیدند . 

از طرفی، میزان فصاحت اتفاق و تقابل زمانی آن با موج سازش با اسرائیل چنان بارز است، که ذهن‌های بیدار و جریان شناس را به فکر وامیدارد . 
پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری : این حرکت در این برهه‌ زمانی می‌تواند، نیز به انگیزه‌ منصرف کردن ذهن ملّتها و دولتهای غرب آسیا از نقشه‌های شومی باشد که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای این منطقه در سر دارند.

بسیج دانشجویی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق علیه السلام ؛ ضمن محکوم نمودن اقدامات اخیر دولت فرانسه و اعلام حمایت خود نسبت به راهپیمایی امروز دانشجویان انقلابی و اقشار مختلف کشور ، از سفارت فرانسه تا میدان فلسطین؛ با فراموش نکردن اتفاقات سازشکارانه چندی از کشور‌های عربی و اطلاعات به دست آمده از ادامه روند سازشگرانه چند کشور دیگر با رژیم غاصب و کودک‌کش اسرائیل ، موضع انزجار و محکومیت قاطع خود را اعلام می نماید .

بسیج_دانشجویی_پردیس_خواهران_دانشگاه_امام_صادق(ع)
 


( ۱ )

نظر شما :