بررسی شبهات وارد بر قرآن کریم به صورت مجازی
به همت اداره امور فرهنگی کلاس مجازی طرح هجرت با موضوع "شبهات وارد بر قرآن کریم در ماه قرآن" با حضور دکتر مومن، عضو هیات علمی پردیس خواهران و با حضور جمع کثیری از دانشجویان در روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت، برگزار شد .
در ابتدا دکتر مومن علت انتخاب موضوع مورد بحث را دلیل هجمههای زیاد در فضای مجازی به آیات قرآن و بحث حقانیت قرآن کریم بیان کرد و گفت: بخشی از این شبهه ها مربوط به رسانه ها و تکنیک های شبهه افکنی است به خصوص در این روزها که با بحث کرونا در ارتباط هستیم و بیشتر با رسانه ها سرو کار داریم ،باید با تکنیک هایی که از سوی رسانه ها اعمال میگردد آشنا شویم که این بخش نیاز به دوره های تخصصی دارد .
وی در ادامه به فرمایش ارزنده امیرالمومنین به فرزندشان اشاره نمود و خاطرنشان کرد: ایشان در نامه ای خدمت امام حسن (ع) فرمودند فرزندم من قبل از اینکه مغز تو را پر کنند خودم شما را آموزش و تعلیم دادم .
دکتر مومن در ادامه به پارامترهای مغزشویی از طریق رسانه ها شامل تکرار ایده اصلی، ترس آفرینی از دیگران، تحریک هیجانی، ایزوله سازی و قطع ارتباط از هر ایده ای پرداخت و درباره راهکارهای آن تصریح نمود: در چنین شرایطی مخاطبان نباید خود را در دسترس این مفاهیم و مطالب قرار دهند. درباره هر مطلبی نباید اظهار نظر کنند.هر مطلبی رو انتشار ندهند..
با تفکر انتقادی با رسانه و فضای مجازی روبرو شده و به این نکته توجه کنند که اصل عدم اعتماد به فضای مجازی است. لذا یک منبع اصلا موثق نیست و چند منبع باید بررسی شود .
عضو هیات علمی پردیس خواهران در ادامه به بررسی شبهات مطروحه درباره اعجاز قرآن پرداخت و دلایل نقض آن را تبیین کرد.
نظر شما :