ویژه برنامه‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی در پردیس خواهران

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۴۱۰ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۸۲۸

 معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)- پردیس خواهران اقدام به برگزاری ویژه برنامه های انتخاباتی چون طرحی با عنوان ذوالقوه ( خودتو به توان برسان بر اساس بیانات رهبری )، سلسله نشست‌های انتخاباتی با هدف روشنگری و افزایش بصیرت دانشجویان و بیانات خوانی مقام معظم رهبری به صورت مجازی و برگزاری کافه انتخابات دانشجویی با موضوعات مختلف نمود.

از دیگر برنامه‌های این معاونت برگزاری دو کارگاه با حضور دکتر رسول یوسفی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) در روزهای یکشنبه و دوشنبه 20 و 21 بهمن ماه بود.

در این جلسات دکتر یوسفی ضمن تبیین ضرورت شرکت در انتخابات به ارائه تحلیل کاملی از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت شرکت در انتخابات و ویژگی‌های نماینده اصلح پرداخت و در این زمینه تاکید کرد:  قشر دانشجو وظیفه تشویق و روشنگری عامه مردم جهت شرکت و حضور حداکثری در انتخابات را دارند و در  تکمیل این بحث اطلاعات آماری دقیقی در رابطه با شرکت اقشار مختلف در انتخابات به دانشجویان ارائه نمود.                                                                                                   

همچنین در ادامه جلسات انتخاباتی مجلس یازدهم، معاونت سیاسی بسیج اقدام به برگزاری کافه انتخابات به مدت یک هفته نمود. در این جلسات دانشجویان  به بحث و تبادل نظر پرداختند. این برنامه نیز در روز یکشنبه 20 بهمن با موضوع "دولت اسلامی و ویژگی‌های آن در بیانات مقام معظم رهبری"، روز دوشنبه 21 بهمن  با موضوع "وظیفه دانشجو در امر سیاسی"، روز چهارشنبه 23 بهمن به صورت مناظره گروهی با موضوع "دموکراسی و مردم سالاری" و در روز یکشنبه 27 بهمن با مناظره دو تن از دانش آموختگان با موضوع "انتخابات و لیست‌های پیش رو" برگزار شد.

گفتنی است جلسه ای نیز در روز شنبه 26 بهمن با موضوع "ویژگی‌های نماینده اصلح" با حضور دکتر دیالمه، عضو هیئت علمی پردیس خواهران برگزار شد.

وی در این جلسه ضمن بیان ملاک‌های امیرالمومنین علی (ع) در انتخاب والیان و کارگزاران افزود: از جمله این ملاک‌ها،  می‌بایست به جای رفتار آنان حساسیت نسبت به اعتقادات نمایندگان باشد و منظور از اعتقادات مواردی مانند ایمان به نبوت و امامت ، ایمان به کارایی اسلام و اعتقادشان نسبت به مساله غرب و دشمنان است.

وی در ادامه ضمن اشاره به مساله توجه به افکار عمومی، به تبیین این مسئله پرداخت که نماینده در میان عامه مردم به چه صفات و خصوصیاتی شهرت دارد و نظر عموم مردم نسبت به آنها چیست.

دکتر دیالمه در ادامه افزود: رای به ائتلاف‌های مختلف باید بر اساس مبانی باشد و نه براساس احتمال پیروزی فلان حزب. از دیگرملاک‌ها، این است که افراد باید قبلا آزموده شده باشند و سوابق آنها مورد توجه قرار گیرد. مشهور به تقوا و اهل سیاست و زیرک باشند.

عضو هیات علمی پردیس خواهران در همین راستا تاکید کرد: جوانی به تنهایی خود شاخصه انتخاب نیست، معیار جوانی در بین شایستگان باید در نظر گرفته شود و نه این که خود شاخصه باشد.

وی در پایان بر این موضوع تاکید کرد: مجلسی، مجلس خوبی است که عصاره ملت باشد.

      


( ۱ )

نظر شما :