برگزاری پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) در پردیس خواهران
پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) با حضور پر شور عاشقان و پیروان آن حضرت از جمله استادان، دانشآموختگان، کارکنان و دانشجویان در روز دوشنبه 29 مهر در سالن شهید مطهری پردیس خواهران برگزار شد.
در این برنامه ضمن پخش بیانات ارزشمند آن استاد فرزانه در قالب کلیپ، مراسم روضه خوانی و عزاداری توسط مداح اهل بیت برگزار شد. همچنین حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید مهدوی کنی، فرزند بزرگوار آن عالم ربانی و عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) در وصف پدر بزرگوارشان به ایراد سخنرانی پرداختند.
حجت الاسلام و المسلیمن دکتر سعید مهدوی کنی در این مراسم ضمن اشاره به اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره بزرگانی همچون آیت الله مهدوی کنی (ره) که تمام عمر پربرکتشان را در راه اعتلای دین و اسلام صرف نمودهاند، خاطر نشان کرد: یادآوری و ذکر فضائل اخلاقی این بزرگان به ویژه برای نسل جوان بسیار تاثیرگذار است و نشانگر این است که چگونه این بزرگان با وجود شرایط سخت، همواره در مسیر حق و حقیقت گام برمی داشتند و از هیچ تلاشی در تجسم صفات الهی دست بر نمی داشتند. به راستی این افراد سرمایههای ارزندهای هستند و الهام بخش نسلهای آینده بوده و مسیر هدایت آنها را فراهم مینمایند.
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) در ادامه به خصائص و ویژگیهای آن عالم ربانی اشاره کرد و تصریح نمود: ایشان همواره در مسیر زندگی طوری حرکت می نمودند تا هم موجبات رشد خودشان را فراهم نمایند و هم فرصت رشد دیگران را چه به صورت مستقیم و چه غیر مستقیم ایجاد کنند.
ایشان در همین راستا بیان کرد: آنچه در وجود این شخصیت بزرگوار تجلی مییافت یک رخداد اتفاقی نبود بلکه حاصل شرایطی بود که از دوران طفولیت و تربیت خانوادگی ایشان آغاز شده و در سالهای بعد نمود پیدا کرد.
حجت الاسلام و المسلیمن دکتر سعید مهدوی کنی به حرمتی که پدر بزرگوارشان برای جایگاه و مقام استاد قائل بودند اشاره کرد و افزود: آن استاد عالیقدر همواره اساتیدشان را حتی آنهایی که دروس مقدماتی را به ایشان آموخته بودند دعا مینمودند و این عمل را مایه برکت در زندگی میدانستند.
وی در پایان به اخلاص اساتیدی همچون آیت الله مهدوی کنی (ره) اشاره کرد و خاطر نشان نمود: برخی از اساتید همچون ایشان به دلیل اخلاصی که در کارها داشتند علاوه بر تعلیم و تعلم، شاگرد پرور نیز بودند. ایشان تنها به تدریس اکتفا نمیکردند بلکه روحیه تحقیق و پژوهش را در دانشجویان زنده میکردند و فرصت رشد و پویایی همه جانبه دانشجویان عاشق علم و دانش را فراهم مینمودند.
گفتنی است در پایان این مراسم معاون منابع انسانی از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی یکی از آثار این استاد فرزانه با عنوان "نقطههای آغاز در اخلاق عملی" تقدیر به عمل آورد.
نظر شما :