دیدار مسئولان اداره فرهنگی با فرمانده و معاون‌های بسیج دانشجویی پردیس خواهران

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۸ کد : ۲۲۳۰ اخبار دانشگاه

مسئولان اداره فرهنگی در روز شنبه 13 مهرماه با فرمانده و معاون‌های مختلف بسیج دانشجویی دیدار نمودند. در این دیدار، مدیر فرهنگی به منظور آشنا نمودن دانشجویان جدید در بسیج دانشجویی با قوانین و ضوابط موجود، به بیان نکات خاص اعم از رعایت ضوابط و تشریفات اداری در برگزاری برنامه‌ها، زمان ارائه درخواست‌های مربوط به برنامه، ارائه ریز برنامه‌های ماهانه در موعد مقرر و .... پرداخت.

در ادامه کارشناس اداره فرهنگی پیرامون ضوابط و مقررات قبل و بعد اجرای برنامه و نحوه هماهنگی‌ها و اهمیت کیفیت برگزاری برنامه‌ها نکاتی را ارائه نمود.

در پایان ضمن بیان پیشنهادات و نقطه نظرات از سوی مسئولان معاونت‌های مختلف، کوثر محمدی، فرمانده جدید بسیج دانشجویی به اصل احترام متقابل در انجام برنامه‌ها جهت هر چه بهتر برگزار شدن آن در اداره فرهنگی تاکید نمود.

( ۲ )