تقویت انگیزه آموزش زبان عربی دانشجویان ورودی جدید

۱۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۷:۲۸ کد : ۲۲۲۳ اخبار دانشگاه

به منظور تقویت انگیزه آموزش زبان عربی دانشجویان ورودی جدید، نشستی صمیمانه با حضور اساتید هیات علمی گروه عربی پردیس خواهران  و دانشجویان ورودی جدید در روز سه شنبه 9 مهر در مصلای پردیس خواهران برگزار شد.

در این نشست دکتر ملایم، عضو هیات علمی پردیس خواهران  به معرفی بخش زبان عربی، استادان این بخش ، واحدهای درسی آن، اهمیت زبان عربی در فراگیری دروس اختصاصی هر رشته پرداخت.

در ادامه دکتر محسنی نژاد، عضو هیات علمی پردیس خواهران به منظور تقویت انگیزه دانشجویان به ایراد سخنرانی به زبان عربی مبادرت نمود و در حین سخنرانی کلیپ‌هایی از نقاط مختلف جهان ارائه کرد. در این کلیپ‌ها دانشجویان غیر عرب زبان با شوق و علاقه به یادگیری زبان عربی مشغول بودند.

گفتنی است در این نشست صمیمانه جمعی از دانشجویان ورودی 96،95 و 97 حضور داشتند و درمورد اهمیت زبان، طریقه فراگیری آن، پیاده روی اربعین، دوره تربیت مربی مهدکودک و فراگیری احکام به زبان عربی صحبت نمودند.