برگزاری مراسم رونمایی از کتاب

۱۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۷:۲۸ کد : ۲۲۲۲ اخبار دانشگاه

مراسم رونمایی از کتاب "بی تو پریشانم" درباره زندگی شهید حجت الاسلام محمد پورهنگ با حضور خانم پاشاپور، همسر شهید بزرگوار و دانش آموخته پردیس خواهران در روز سه شنبه 9 مهرماه در سالن شهید مطهری  برگزار شد.

در ابتدای مراسم کلیپی از زوایای مختلف زندگی این شهید پخش گردید. سپس پاشاپور ضمن تشکر و قدردانی از عوامل دانشگاه به ویژه بسیج دانشجویی جهت فراهم نمودن فرصت برگزاری چنین مراسمی، به ایراد سخنانی پیرامون زندگی شهید و نحوه نگارش کتاب بی تو پریشانم پرداخت.

وی ضمن بیان اینکه فراهم آمدن امکان نگارش کتاب از الطاف الهی بوده هدف از نگارش آن را ادای دین در حق همسرش و دیگر شهدای میهن اسلامی بیان کرد.

دانش آموخته پردیس خواهران، به بیان ماموریت این شهید والامقام در سوریه پرداخت و تصریح نمود: ایشان در سوریه به کار فرهنگی مشغول بودند و در این مسیر بسیار موفق عمل می‌کردند. به همین منظور نیروهای تکفیری با نقشه ای از پیش طراحی شده وی را مسموم کرده و به شهادت رساندند.

پاشاپور انگیزه اصلی نگارش کتاب مذکور را شناساندن پدر به فرزندانش ذکر کرد و خاطر نشان نمود: فرزندان این شهید بزرگوار در زمان شهادت پدرشان یک و سال و نیم بیش‌تر نداشتند،لذا این رسالت بر دوش من بود تا آنان را با رفتار و منش پدرشان آشنا کنم. همچنین علاقه‌مند بودم تا این کتاب را مخاطبان خاص بخوانند و با این کار دل رهبرم را شاد کنم.