اردوی پیش دانشگاهی با حضور داوطلبان ورودی جدید برگزار شد

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۱۹۴ اخبار تصویری

اردوی پیش دانشگاهی با حضور ریاست محترم پردیس خواهران، معاونان و اساتید گرامی و داوطلبان ورودی جدید به همراه والدین آنان در روز چهارشنبه 27 شهریور در سالن حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) پردیس خواهران برگزار شد.

در این اردو به منظور آشنایی بیشتر داوطلبان با دانشگاه و ویژگی‌های آن،  فیلم و کلیپ‌هایی جهت معرفی بخش‌های مختلف دانشگاه پخش شد. همچنین در خلال برنامه، به مناسب ایام سوگواری محرم کلیپ‌های روضه‌خوانی در وصف حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایشان ارائه گردید.

در ادامه دکتر رحمانی، مدیر گزینش ضمن عرض خیر مقدم به داوطلبان گرامی و والدین آنان به تشریح روند گزینش دانشجویان در سال جاری و اهداف آن مبادرت کرد.

سپس دکتر مهدوی، عضو هیات علمی پردیس خواهران در این نشست خطاب به داوطلبان ورودی جدید خاطر نشان کرد: اکنون شما در اول راه هستید و باید با تلاش و همت مضاعف و با کسب علم و دانش و دستیابی به دستاوردهای جدید در راه خدمت به اسلام، انقلاب و نظام اسلامی گام بردارند.

وی در ادامه به تاریخچه تاسیس دانشگاه امام صادق(ع) و اهداف و چشم اندازهای آن اشاره کرد و تصریح نمود: تاکنون گام‌های بسیار خوبی در حوزه علوم انسانی در این دانشگاه برداشته شده است. دانش‌آموختگان زیادی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده اند. منابع علمی خوبی در حوزه علوم انسانی و اسلامی تولید شده است. اما باید بدانیم این مسیر طولانی است و راه زیادی تا تحقق اهداف متعالیه دانشگاه و نظام اسلامی وجود دارد و همت و تلاش همگان را در این عرصه می‌طلبد.

وی به اهداف مهم دانشگاه امام صادق(ع) یعنی مرجعیت علوم انسانی اشاره نمود و خاطر نشان کرد: در سال 93 چشم انداز دانشگاه امام صادق(ع) به دانشگاه اسلامی مرجع تغییر یافت. این چشم انداز توسط حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره)، بنیانگذار دانشگاه امام صادق(ع) در 27 اردیبهشت سال 93 مصادف با آخرین روزهای حیات ارزشمندشان امضاء شد و این نشانگر آن است که این عالم فرزانه تا آخرین لحظه های حیات مبارکشان، هر آنچه در جهت پیشبرد اهداف متعالیه دانشگاه به نظرشان می‌رسید ترسیم می‌نمودند.

عضو هیات علمی پردیس خواهران در ادامه به اهمیت علوم انسانی و توجه ویژه کشورهای توسعه یافته به حوزه علوم انسانی اشاره کرد و بیان نمود: راه حل بسیاری از مشکلات موجود در جامعه با غنی‌سازی و تقویت رشته‌های علوم انسانی محقق می‌گردد. درحالیکه اکنون در جامعه ما رویه به گونه‌ای دیگر است و بیشتر دانش‌آموزان نخبه به رشته‌های دیگر به جزء علوم انسانی سوق پیدا می‌کنند.

وی در ادامه به لزوم توجه به تولید محتوای علمی در حوزه علوم انسانی متناسب با فرهنگ کشور خودمان اشاره کرد و افزود: متاسفانه تاکنون تحقیق و پژوهش‌های صورت گرفته در حوزه علوم انسانی در جامعه ما در بستر نظریات جوامع غربی بوده است درحالیکه مسائل جامعه ما با آنها فرق می‌کند. فرهنگ جامعه ما نیز با آنان متفاوت است. لذا حتما باید در زمینه تولید و مصرف محتوای علمی متناسب با بستر جامعه خودمان بکوشیم.

در پایان این برنامه خانم خوش تقاضا، مشاور و متخصص حوزه روانشناسی، ضمن پاسخگویی به سوالات والدین به معرفی بخش‌های مختلف پردیس خواهران پرداخت.