ساختار و شاکله مدارس براساس دیدگاه اسلامی و پاردایم های نیوتنی و کوانتومی بررسی شد
نشست علمی با عنوان "بررسی ساختار و شاکله مدارس براساس دیدگاه اسلامی و پاردایمهای نیوتنی و کوانتومی" با حضور ریاست محترم پردیس و اساتید و پژوهشگران دانشگاه در روز سه شنبه 21 خرداد در سالن بانو امین برگزار شد.
دکتر گودرزی، عضو هیات علمی پردیس خواهران در این جلسه ضمن اشاره به هدف نشست مبنی بر چیستی، چرایی و چگونگی نحوه اجرای مفروضات پارادایمی، به تعریف پارادایم اشاره کرد و گفت: پارادایمها مجموعهای متعدد از نظریات و تئوری سازمانی هستند که براساس پیش فرضهای مشترک و مشابه شکل گرفته اند.
وی در ادامه به پیدایش فرایندها و سیستمهای خطی و غیر خطی پرداخت و تصریح نمود: اهمیت یافتن رشد سریع اطلاعات، گسترش تکنولوژیهای ارتباطی و اطلاعاتی و رایانه ها، اینترنت و غیره باعث پیدایش نگرش و فضای جدیدی شد که دیگر درقالب زبان فیزیک کلاسک نیوتنی قرار نمیگرفت.
عضو هیات علمی پردیس خواهران در ادامه به مقایسه فیزیک نیوتنی و کوانتومی پرداخت و خاطر نشان کرد: تفکرکوانتومی رویکردی بصیرت بخش در مورد ذهن و بدن است و تلاش میکنند جهان کلاسیک که در آن پدیدهها دارای هویت قطعی هستند را به جهان کوانتومی که به طور همزمان در واقعیتهای متعدد قرار دارند متصل سازد.
وی در ادامه به بررسی تاثیر اصول کوانتوم بر رفتار انسان مبادرت نمود و تصریح کرد: در این دیدگاه هر رفتار انسان میتواند علل مختلفی داشته باشد پس رابطه علت و معلولی سطحی و ناکافی است.
دکتر گودرزی در پایان ضمن پاسخ به سوالات حضار به تبیین مولفههای ساختاری و ابعاد ساختار سازمانی و نگرش های نیوتنی و کوانتومی در این راستا پرداخت.
نظر شما :