تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۰۳۰ اخبار دانشگاه

بسمه تعالی

شَهْرُ رَمَضانَ‏ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ هُدیً لِلنَّاسِ وَ بَیِّناتٍ مِنَ الْهُدی‏ وَ الْفُرْقانِ

ماه رمضان ماه عبادت و بندگی و به جا آوردن سجده عشق الهی است. این ماه پرفضیلت فرصت استقبال از شب‌های قدر با اشک‌های شوق برای درک زیباترین لحظه حیات انسانی است. ماه رمضان بهار روح و جان و فرصت پیوستن به درگاه حق تعالی است. این ماه گرانقدر، ماه درک بیشتر حقایق هستی است. ماه رمضان، فرصتی برای دعا و نیایش و شب زنده‌داری است. ماهی است که طعم شیرین عشق ملکوتی و انس با محبوب  در دل مومنان تجلی می‌شود و شهد مناجات و نیایش در کام آنان جاودانه می‌ماند.

بدین وسیله حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت، غفران و نیایش‌های عارفانه و بندگی خالصانه را به همه استادان گرانقدر، همکاران گرامی و دانشجویان محترم تبریک و تهنیت عرض نموده و قبولی طاعات و عبادات همه شما بزرگوران را از ایزد منان خواستاریم.

پردیس خواهران