بررسی سبک مدیریتی حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) به مناسبت هفتمین روز از دهه سرآمدی آموزش

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۰۲۶ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۵۰

به مناسبت هفتمین روز از دهه سرآمدی آموزش، نشستی با عنوان "بررسی سبک مدیریتی حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره)" توسط دکتر گودرزی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) در روز چهارشنبه 11 اردیبهشت در سالن بانو امین پردیس خواهران برگزار شد.

دکتر گودرزی در این نشست ضمن تبیین مواردی چون سازمان و سازماندهی،  انسان سازمانی و تصمیم‌گیری به عنوان مسائل اصلی مدیریت به تشریح سبک مدیریتی حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) پرداخت.

وی در ادامه با بیان خاطراتی عملی و کاربردی از حاج آقا مهدوی کنی(ره) به سبک مدیریتی ایشان مبادرت کرد و در این باره گفت: سازمان وسیله‌ای است برای رساندن افراد به اهداف عالی که به صورت امانت در اختیار افراد قرار می‌گیرد. حاج آقا مهدوی کنی(ره) به راستی این بخش مدیرتی را به بهترین نحو به انجام رساندند و دانشگاهی بنا نهادند تا اهداف عالیه در آن محقق شود و افراد در آن فرصت رشد و تعالی داشته باشند.

دکتر گودرزی در ادامه به مقوله انسان سازمانی اشاره کرد و تصریح نمود: نگاه ایشان در مدیریت کاملا انسان‌ساز بود و همیشه سعی می‌کردند همه کارها، رفتارها و روش‌هایشان یک تاثیر تربیتی داشته باشد. سبک مدیریت ایشان بر مبنای کرامت انسانی  و کرامت نفس بود.

وی در ادامه به نگاه این عالم بزرگوار به مقوله سلسله مراتب و آزادی عمل اشاره کرد و تصریح نمود: این عالم گرانقدر در نحوه کار و نظارت به گونه‌ای عمل می‌کردند تا حس خلاقیت و نوآوری افراد حفظ شود و به افراد اجازه می‌دادند آزادانه صحبت کنند، اعلام نظر نمایند و اگر در پایان نکاتی لازم بود گوشزد می‌کردند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امام صادق (ع) در ادامه ضمن بیان این نکته که حضرت آیت‌الله مهدوی کنی(ره) فردی متواضع بودند خاطر نشان کرد: این عالم فرزانه در مدیریت به گونه‌ای رفتار می‌کردند که دیگران مطرح شوند و به معنای واقعی پشتوانه نیروی انسانی بودند.

دکتر گودرزی ضمن اشاره به این نکته که استاد اخلاق برای تخصص و افراد متخصص اهمیت قائل بودند، تصریح نمود: ایشان در هر کاری نظر افراد متخصص را جویا می‌شدند و تا جایی که قانع شوند به شور و مشورت و مباحثه‌های علمی می‌پرداختند. اما از سویی دیگر به اصول و چارچوب‌های سازمان هم کاملا پایبند بوده و موازنه ای بین تخصص و اصول و چارچوب‌ها ایجاد می‌کردند.

وی به مقوله تصمیم‌گیری در مدیریت اشاره نمود و بیان کرد: اصل مشورت و مشارکت در کارها برای حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) بسیار مهم بود. از سوی دیگر ایشان در تصمیمات درست، قاطعانه می‌ایستادند و کارها را پیش می‌بردند.

وی در پایان تصریح نمود: ایشان جزو مدیرانی بودند که سبک مدیریتی‌شان صداقت محور بود و در همه کارها رفتار و عمل‌شان یکی بود. همچنین ایمان باور بودند. نسبت به وعده الهی، نسبت به هدف‌شان و نسبت به آرمان‌های‌شان ایمان داشتند. همچنین ارزش‌مدار بودند و به ارزش‌های اسلامی و اخلاقی توجه می‌کردند و نکته آخر اینکه انسان ساز بودند.

      

 


نظر شما :