پیام تبریک ریاست محترم پردیس به مناسبت ایام باسعادت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۴ کد : ۱۹۳۹ اخبار دانشگاه

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

إِنَّما یُریدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهیراً (احزاب/۳۳)

ای اهل بیت، خدا می ‏خواهد پلیدی را از شما دور کند و شما را پاک دارد

سلام و تحیت بر مادر رسالت، همسر ولایت و یگانه گوهر نسل احمد و سلام و درود بر شما زنان و مادران گرامی

براستی او با آمدنش عمری جاودانه به حیات شیعه بخشید و حیات و مات عاشقانه را به سالکان طریق ولایت آموخت. یازده ستاره از دامان این خورشید فروزان بر بلندای گیتی نورافشانی کردند و خیری کثیر همه عالم را فراگرفت. زنی شگفت که در عفت، عزت، رحمت، مظهر عشق و محبت و پشتیبانی از ولایت سرلوحه همه زنان تاریخ است، چشم به جهان گشود و همه عالم را منور ساخت.

به یمن ریزش کریمانه تحفه آسمانی، روز ولادت باسعادت اسوه تمام عیار مکارم و فضایل، حضرت فاطمه  زهرا (س) و روز بزرگداشت مقام معظم زن و مادر را به همه شما استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. امیدوارم به فضل خداوند منان و  با سرافرازی، عزت و  عظمت، رهرو راه آن بانوی همام باشیم.

قدسیه مهدوی

رئیس پردیس خواهران