گزارشی از مراسم اختتامیه نشست هم اندیشی خبرگانی پیرامون راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) به دانشگاه امام صادق(ع)
مراسم اختتامیه نشست هم اندیشیهای خبرگانی در روز دوشنبه 17 دی در دانشگاه امام صادق (ع)- واحد برادران برگزار شد. این اختتامیه در راستای برگزاری سلسله نشست هایی از تابستان 97 تاکنون بوده است. این نشست ها و موضوعات آن مورد دقت نظر جمعی و بررسی خبرگانی قرار گرفت و حدود 120 نفر از اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه در این هم اندیشی شرکت کردند.
شایان ذکر است در این مراسم اختتامیه، رئیس دانشگاه امام صادق (ع)، استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه و مدیران طرح و برنامه دانشگاه امام صادق (ع) و پردیس خواهران در قالب پنل هایی به هم اندیشی پیرامون راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) پرداختند.
همچنین در این مراسم دکتر صدیقه مهدوی کنی، عضو هیات علمی پردیس خواهران به ارائه گزارشی از وضعیت موجود پردیس و نقاط مثبت و منفی آن در جهت شفاف سازی میزان تطبیق آنها با راهبردهای ابلاغی پرداخت و در این باره بیان کرد: تاکنون فعالیتهایی چون بازنگری ساختار و تشکیلات، انجام ارزیابی عملکرد پردیس، انجام ارزیابی درونی گروههای علمی، تشکیل شوراهای تصمیمگیری در حوزههای مختلف، تهیه برنامه 5 ساله معاونت پردیس، مستندسازی فرآیندهای اداری و غیره صورت پذیرفته شده است. یکی از موارد بسیار مهم در این مسیر بهبود تصویر سازمانی است که با بازتاب واقعیتهای دانشگاه میتواند مسیر حرکت را هموارتر کند.
وی در ادامه ضمن اشاره به موانع و چالشهای موجود در راستای تحقق بهینه راهبردها، به ترسیم وضع مطلوب و قابل دسترس در افق ده ساله پرداخت و تصریح نمود: مواردی چون عدم اختلاط در دانشگاه و به تبع آن ایجاد فضای امن عاطفی، اخلاقی و تحصیلی برای رشد و شکوفایی استعدادها و ظرفیت های علمی استادان، دانشجویان و کارکنان، افزایش تولیدات علوم انسانی اسلامی، ارتقای صلاحیت حرفه ای استادان زن، ایجاد شبکه دانش از استادان علوم انسانی و اسلامی، حضور حداکثری دانشآموختگان در مراکز مرتبط، گسترش کمی و کیفی رشتهها و مقاطع تحصیلی و اجرای طرح های پژوهشی کاربردی به عنوان فعالیتهای شاخص و اثرگذار برای دستیابی به اهداف مورد نظر هستند.
دکتر مهدوی در پایان ضمن اشاره به لزوم شفافیت در حدود و قلمرو و اعتباربخشی به تصمیمات داخلی پردیس به شاخصهای ارزیابی تحقق راهبردها و الزمات اجرایی آن اشاره کرد و خاطرنشان نمود: ایجاد سازوکار روشن و هدفمند جهت ارزیابی میزان تحقق راهبرد، جاری سازی ارزشهای دانشگاه در میان جامعه دانشگاهی، بازنگری و اصلاح آیین نامهها و مقررات در حیطه های مورد نیاز، تقویت رویکردهای برنامهای و مدیریتی و تخصیص اعتبارات کافی از اصلیترین الزامات اجرایی تحقق راهبردهای ابلاغی هستند.
نظر شما :