برگزاری کارگاه‌های تخصصی روانشناسی ویژه نوعروسان

۱۱ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۵ کد : ۱۸۷۷ اخبار دانشگاه

مرکز مشاوره دانشگاه امام صادق(ع) پردیس خواهران، در روز پنجشنبه 6 دی ماه در ساختمان شهید چمران اقدام به برگزاری کارگاه‌های تخصصی روانشناسی ویژه دانشجویان نوعروس به مدت 5 ساعت و با محوریت 2 موضوع شامل " زن مطیع و قدرتمند " با سخنرانی الهه پرتو اعلم، روانشناس عمومی  و همچنین "روابط زناشویی" با سخنرانی  دکتر سمیرا سادات رسولی، دانشیار، روانشناس تربیتی و زوج درمانگر نمود.

این جلسه با حضور بیش از 30 نفر از دانشجویان علاقه‌مند و با هدف آشنایی با مولفه‌های صمیمیت و بهبود ارتباط بین زوجین در پیشگیری از مسائل و مشکلات زناشویی برگزار گردید.

سخنرانان کارگاه در این جلسه ضمن پاسخگویی به سوالات دانشجویان به بیان اهمیت تکنیک های موثر در حل تعارضات زناشویی و پیشگیری از آسیب های احتمالی پرداختند و خاطرنشان نمودند: صمیمیت در روابط زوجین نقش بنیادین و اساسی در کاهش تعارضات زناشویی دارد.