دیدار اعضای کانون هلال احمر با ریاست محترم پردیس خواهران
دبیر و اعضای کانون هلال احمر اقدام به برگزاری نشستی صمیمانه با ریاست محترم پردیس در روز شنبه 28 مهرماه در پردیس خواهران نمودند. در این نشست ملیکا ترابیان، دبیر جدید کانون هلال احمر به ارائه کلیپی از گزارش فعالیت های کانون هلال احمر طی سال گذشته و امسال مبادرت نمود.
وی در ادامه به حمایت های رئیس محترم پردیس در فعالیت های کانون شامل فراهم آوردن شرایط شرکت در مسابقات و ایجاد سیستمهای رایانه ای جهت ثبت نام دانشجویان برای عضویت در کانون هلال احمر اشاره نمود.
در ادامه حاجیه خانم مهدوی، رئیس پردیس خواهران، ضمن تشکر از فعالیت کانون هلال احمر در پردیس خواهران، به خاطرات حضورشان در جهادسازندگی و فعالیت در این نهادها اشاره کردند و بیان نمودند: من با چنین فعالیت هایی موافق هستم و همیشه حامی اینگونه فعالیت ها بوده ام.
ایشان به نقش همدلی و همکاری در پیش بردن چنین کارهایی اشاره کردند و تصریح نمودند: هرچند وجود امکانات در پیشبرد کارها موثر است اما همدلی ها و همکاری ها کمبودها را جبران می کند و کارها را پیش می برد.
ایشان همچنین به لزوم داشتن حجاب در همه عرصه های اجتماعی اشاره کرده و خاطر نشان نمودند: حجاب کامل و چادر نمیتواند مانعی بر سر راه انجام فعالیتها ایجاد کند. بنابراین با چادر هم می توانید در سیستم نمونه باشید .
ایشان در ادامه تاکید نمودند: ما هیچگاه دست از مرام و فرهنگمان برنمیداریم. باید یاد بگیریم که چگونه به اهداف خود برسیم و با اخلاق و رفتار و با برنامه، پیام رسان مکتب امام صادق باشیم.
سپس خطاب به اعضای کانون هلال احمر عنوان کردند: باید همیشه کارتان ارزنده، اسلامی و انسانی باشد. در کارها اهداف الهی را مدنظر قرار دهید. دست از اهدافتان برندارید و در این مسیر به کمک یکدیگر بشتابید.
در پایان این نشست صمیمانه، اعضای فعال هلال احمر به معرفی خود و بیان مختصری از فعالیتهایشان پرداختند.
نظر شما :